Dr. sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo'dan Fatura Alamadım

29 Eylül 2023 00:38

MNG Kargo Eryaman şubesinde 23.08.2023 ve 29.08.2023 tarihlerinde 2 tane gönderi yapmama rağmen bana fatura vermiyor, e fatura göndereceğiz dediler 1 ay bekledim ama gönderilmedi. Şubeye gittim bu defa fatura kesilmiyor dediler ve elime sadece tahsilat makbuzu verdiler. Fatura kesilmediyse bana neden e maille göndereceklerini söylediler, verdikleri tahsilat makbuzunda e arşiv fatura numarası yazarken nasıl fatura kesilmiyor dediler?

29 Eylül 2023 00:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 16:21
Çağla sonuçtan çok memnun

02 Ağustos 2023 13:48
"Yaşamış olduğum sorun neticesinde çözüm biriminden Sinan bey beni aradığında durumu anlattım be konuyla ilgilendi ben çözüme ulaşmaz düşüncesiyle gidip kendim kargoyu teslim almıştım fakat Sinan bey konuyu unutmayıp gerekli kontrolleri sağlayıp bugün tekrar aradı kendisi konuyla ilgili ve alakalıydı çok teşekkür ederim gerekli destekleri ve nazik davranışları için"

21 Ağustos 2023 17:10
MNG Kargo Eryaman Kargo Paketi Teslim Etmiyor
Fatma sonuçtan çok memnun

06 Temmuz 2023 18:23
"Müşteri temsilcileri çok ilgililerdi teşekkür ederim"
Mehmed sonucu yetersiz buldu

19 Ocak 2024 16:24