MNG Kargo İçeride Sesimi Duyan Var Mı?

15 Eylül 2023 15:42

MNG Kargo Edirne Tunca Şubesine, Bakırköy Bölge müdürlüğüne ve Genel Müdürlük sorumlularına ulaşılamama problemi... Defaaten 45 dakika boyunca bu 3 farklı birimi aramak ama ulaşamamak. Merak ettiğim husus hatam sonrası kullandığım telefon numarası engellenmiş olabilir düşüncesiyle farklı telefondan da aradım ama nafile Tunca Şubesi Edirne'ye ulaşamadım... Sonra. Şikayet var hattında yazılanlardan anladım ki Tunca şubesinin telefon kablolarında sorun olduğundan iletişim 0 (sıfır). Kargo aldırmak ta dahil her tuş yolunu denedim nafile,.

15 Eylül 2023 15:44 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Tuncay
15 Eylül 2023 16:03

Yapay zeka ile cevap veriyor olmanız hoş. Konuyu buraya şikayet var hattına taşımamda ki asıl gaye arz talep dengesinde MNG Kargo aleyhine işleyen süreç hakkında sizleri bilgilendirmekten ibarettir. Toplam Kalite Anlayışı ile süreç içerisinde tıkanan noktaların tespit edilmesi ile müşteri memnuniyetini en üst seviye taşıyabilmek MNG Kargo CEO konumunda bulunan üst düzeyde birkaç yöneticinin öncelikleri arasında olduğundan hiç şüphem duymamaktayım. Asıl amaç para ya da kazanç değil MNG markası ile milyonlarca müşteri memnuniyetini en üst seviye çıkarma arzusunun da Genel Müdürlük bünyesinde çalışanların öncelikli hedefleri olduğundan hiç şüphe duymamaktayım. Aksi halde MNG Uğur Mumcu Caddesinde görkemiyle nam salmış holding oluşumuna asla ulaşamazdı değil mi. Sanırım tek eksiklik MNG çalışanlarının bu durumun farkında olmalarını sağlayan farkındalığın eksikliğinden kaynaklanıyor, bu husus ta eğitim şart saygılar.

Beyza sonuçtan çok memnun

16 Haziran 2023 16:03
"Benimle iletişime geçen sinan beye teşekkür ederim birkaç gün gecikmeli olsa da kargom elimden alındı."

08 Aralık 2023 02:16
MNG Kargo Kargo Şirketinin Teslimat Ve İletişim Sorunları