Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'ın Bitmeyen Hileleri

17 Nisan 2024 18:25

Media Markt Emaar şubesinden iPhone 15 satın aldık. Fiyatın 51.950 TL olduğunu ancak koruma paketi hizmeti alırsak telefonda indirim yapılacağı söylendi. Ek koruma paketi yaptırdık. Fiş ekte yer alıyor, detaylı olarak incelediğimizde Club üyelerine özel bir indirimin olduğunu ve telefonun zaten bir indirimi bulunduğunu fark ettik. Bu durum üzerine kasaya giderek, 'Zaten telefon indirimine ait hakkımız olduğu için ek koruma paketini iade etmek istediğimizi' ilettik (aynı gün içerisinde). Kasada duran görevli ısrarla 'bu indirimin yalnızca ek koruma paketi aldığımızda geçerli olduğunu, bu durum dışında indirim yapılmayacağını' ısrarla belirtti. Güvenerek mağazadan ayrıldık. Daha sonra uygulamadan Club bilgilerimizi kontrol ettiğimizde indirimin kullanıldığını, yani konunun ek koruma paketiyle bir ilgisi olmadığını anladık. Bu sizinle ilgili ne ilk ne de son şikayetim. Birçok platformda bunu duyurmak ve insanları bilgilendirmekten çekinmeyeceğim.

17 Nisan 2024 18:27 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Melisa Y. “Media Markt'ın Bitmeyen Hileleri” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

19 Nisan 2024 12:01

İlker sonuçtan çok memnun

01 Aralık 2024 23:51
Usulsüz Satış Ve Yanıltıcı İndirim Politikası
Usulsüz Satış Ve Yanıltıcı İndirim Politikası

17 Haziran 2025 20:54
İphone 15 Alımında Fiyat Ve Kampanya Mağduriyeti Yaşadım
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 13:35
Forum İstanbul Media Markt 'ta Usulsüzlük
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2025 00:12
Media Markt Kategorileri