Yunus sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 01:42

Media Markt firmasından online sitesi üzerinden Ttec marka powerbank satın aldım. Üründe sorun olduğunu fark ettim ve anlaşmış oldukları kargo firması ile ürünü geri gönderdim, değişim istedim. Buna karşın çözüm sunmadılar. Ücret iadesini yapmakta ısrar ettiler ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Karar lehime sonuçlanmış olup, henüz çözüm bulunmamakta ısrar ediyorlar. 14 günlük yasal süre içerisinde sonuçlanmaz ise icra hakkımın doğacağı kaçınılmazdır. Gereği yapılmaz ise yasal yollara başvuracağım.

media-markt-thh-kararinin-uygulanmamasi-4.pdf
10 Mayıs 2024 09:02 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba Yunus D. “Media Markt THH Kararının Uygulanmaması” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

27 Mayıs 2024 11:28
30 Mayıs 2024 16:22

Mitat
Mitat

Media Markt maalesef ürünü sattıktan sonra geri hizmetler konusunda müşterisinin dönüp yüzüne bakmıyor. Ben de daha önce buhar Kazanlı ütü satın almıştım, ürün kısa sürede arıza verince, ürünü değiştirmediler, birkaç defa onarıma gitti geldi ama fayda vermedi, Son olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim ve ürün değişimine karar çıkınca, eski ürünü gönderin yenisi gönderelim dediler ama aradan yaklaşık 4 yıl geçmesine rağmen halen yeni ürünü göndermediler. Media Markt' tan alışveriş, tam anlamıyla paranla rezil olmak demek, Pil veya kablo gibi basit malzeme ihtiyacınız dışında, özellikle dayanıklı tüketim (beyaz eşya) gibi ürünleri asla buradan satın almayın. Hele hele, ekstra garanti uzatma veya eşya kaskosu gibi sözde kampanyalara itibar etmeyin. Benim ürün güya eşya kaskoluydu.

Selami
Selami

Aynısını yaşıyorum ve 2 aydır herhangi bir gelişme yok. Ürünüm bozuldu diye verdim değişim ya da tamir istedim fakat iade almak istediler tabi geçen sene aldığım fiyattan ödeme yapabileceklerini söylediler. Daha 1 sene garantisi vardı ama iade işlerine geliyor tabii ki. Aldığım fiyat 2400 TL, güncel fiyat 3200 TL. Diyeceklerim bu kadar.

Yunus
Yunus

Kaymakamlığa gidiyorsun bulunduğun ilde tüketici hakem heyetliği var hiçbir bedel ücret ödemiyorsun ürünün faturası ile birlikte kopyasıda olur orada dilekçe yazıyorsun sonuçlanana kadar bekliyorsun. Ben Hakem Heyeti'ne verdim banada aynı sorunu yaşattılar ve şimdi kazandım yenisini gönderiyorlar bazen şikayet etmek lazımmış müşteri hakkını alabilmesi için

İnci sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 10:53

30 Ağustos 2023 14:57