Faruk sonucu yetersiz buldu

19 Eylül 2024 11:21

27.08.2024 tarihinde Onvo RX6 Plus bir elektrikli scooter aldım. Parasını ödediğim ürün 23 gün oldu, halen bana ulaşmadı. Hiçbir şekilde ürünün nerede olduğu hakkında bilgi alamıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirmeme rağmen hiçbir çözüme kavuşamadık. Zannediyorsam kimse bizi kale almıyor. İstedikleri gibi bizi dolandırabileceklerini zannediyorlar. Media Markt bir pişmanlıktır. Kesinlikle bir daha bu siteden bir şey almayacağım. Şikayetlere baktığımda herkes aynı şekilde mağdur.

19 Eylül 2024 11:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Faruk Ş. “Media Markt Onvo RX6 Plus Scooter Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

20 Eylül 2024 14:57

Merhaba Faruk Ş. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240920-032698 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

25 Eylül 2024 20:44
Faruk
Faruk
26 Eylül 2024 09:44

Beni sadece bir kez aradılar ve hiçbir bilgi de veremediler daha sonra arayacağız dediler ama kimse aramadı bu süre içinde nihayet ürün çıka geldi ama iade ettim param hesabıma geldi böyle kötü bir deneyim bana yaşattığı için firmanın benim gözümde itibarı ve prestiji kalmamıştır kimsenin satılan üründen haberi ve bilgisi yok maalesef

22 Temmuz 2023 00:50
Media Markt Satın Aldığım Ürünün Teslimatı Yapılmıyor
Media Markt Satın Aldığım Ürünün Teslimatı Yapılmıyor

07 Ağustos 2024 17:31
Tuncay sonuçtan çok memnun

05 Mart 2025 13:47
"Şikayeti artık çözüldü emeği geçenlere teşekkürler."

25 Eylül 2025 10:29
Sipariş Ettiğim Model Yerine Eski Model Scooter Gönderildi, Mağduriyetim Giderilmiyor
siparis-ettigim-model-yerine-eski-model-scooter-gonderildi-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 11:56

Media Markt Kategorileri