Fatih sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 00:52

Sayın Yetkili,
03.08.2024 tarihinde, çocuğuma bir Başarı ödülü olarak Media Markt mağazanızdan satın aldığım Logitech G29 direksiyon seti, eve getirip kurulumunu yaptığımızda çalışmamıştır. Ürünün arızalı çıkması, hafta sonumuzu ve çocuğumun sevincini olumsuz yönde etkiledi.
Arızalı ürünü mağazanıza iade etmek için 05.08.2024 tarihinde başvurduğumda, mağaza görevlisi, ürünün servise gönderilmesi gerektiğini ve değerlendirme sürecinin yaklaşık 20 gün süreceğini belirtti. Ancak ben, çalışan bir ürün aldığım için ödeme yaptığımı, arızalı ürün nedeniyle mağduriyet yaşadığımı ifade ettim. Servis değerlendirmesi süresince mağduriyetimin nasıl giderileceğine dair sorularıma yanıt verilmedi ve çözüm önerisi sunulmadı.
Ödemiş olduğum ücret, neredeyse aylık kazancımın üçte ikisi kadar ciddi bir miktardır. Biz ebeveynler, çocuklarımız için fedakarlık yaparız ve başarılarını hediyelerle ödüllendirmek isteriz. Bir mağduriyet yaşamamak adına alışverişlerimizi kurumsal firmalardan yapmayı tercih ederiz.
- Satın aldığım ürün arızalıdır ve bu durumda ürünün derhal Çalışan (Sıfır bir ürün ile) değiştirilmesi veya ücret iadesi yapılması talebimdir.
- Çocuğumun tatil süresince ürünü kullanabilmesi için hızlı bir çözüm talep ediyorum. Uzun değerlendirme süreci mağduriyetimi daha da artıracaktır. Ve şu anki durumun ne kadar sinir bozucu olduğunu pek âlâ iyi sizler de idrak edebiliyorsunuzdur...

Sizlerden ivedilikle çözüm üretmenizi talep ediyorum. Müşteri hizmetlerine 0850 222 15 00 numaralı telefon üzerinden 08.08.2024 tarihinde ulaştım ve bana maksimum 48 saat içinde geri bildirim yapılacağı ifade edildi. Bir dönüş yapılmaması üzerine11.08.2024 tarihinde tekrar aradım ve bana 20 günlük süreç ifade edildi. 14 ağustosta mail üzerinden ulaşmaya çalıştım, çözüm konusunda bir şey ifade edilmedi, An itibariyle halen tarafınızdan somut bir dönüş olmadığı için sizlere buradan yazmaya karar verdim. Sıkıntımın giderilmesi konusunda hakkaniyetli bir yaklaşım olması talebimdir.
Konunun aciliyetine binaen, ivedilikle geri dönüş yapmanızı rica ederim.

16 Ağustos 2024 08:58 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Fatih E. “Media Markt Logitech G29 Direksiyon Seti Çalışmıyor” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

16 Ağustos 2024 15:56
16 Ağustos 2024 16:09

İletişime geçildi, lakin bilgilendirme eksik ve tatmin edici değil. İlk gün verilen yasal süreç dışında bir bilgi verilmedi. Cihaza dair teknik bir bilgilendirme yapılmadı. Sorunum 11 gündür çözüme kavuşturulmadı. İvedi cevap bekledikçe süreç uzuyor. Lütfen ivedi bir cevap ile karşılık verin.

19 Ağustos 2024 09:37

Merhaba, 48 saat içinde dönüş yapılacak diye defaatle ifade edildi. Lakin dönüşten kasıt, aranmaktan ibaret. Aynı şeylerin tekrarından başka bir şey ifade edilmedi. Çözümsüzlük devam etmekte ve bugün itibariyle 15 gün geçmiş bulunmakta. Maalesef çözüm merkezli bir yaklaşımınız yok, ve süreci uzattıkça uzattınız. Anlaşıldı ve tecrübe edildi ki, 48 saat ifadesi içi boş bir ifadeden başka bir şey ifade etmemektedir. Çocuğumun tatilinde Sebep olduğunuz bu mağduriyetten dolayı sizleri kınıyorum. Yukarıda detaylı ifade ettiğim üzere, ben de bütün yasal süreçlerimi sonuna kadar kullanacağım. Belki de (ki bence öyle) bana satılan ürün başka bir müşterinin iadesinden ibaret. İvedi bir çözüm bekliyorum Media Markt'tan. Cevaben 48 saat yazmadan, sonuca gidin lütfen. İnsanlara oluşturduğunuz mağduriyet ziyadesiyle can sıkıcı zira.

20 Ağustos 2024 15:50

Kaç 48 saat daha geçmesi gerekiyor? Allah'tan hassasiyet gösterdiniz (! ) ve süreci en kısa sürede halletmek için elinizden gelenin fazlasını yapacağınızı ifade ettiniz. 16 gün geçti ve halen kurumunuza yakışır (! ) bir ciddiyet ile soruna bir çözüm üretemediniz. Geçen her gün için, yarattığınız her mağduriyet için, 18 günlük bir zamanı zehir ettiğiniz için, gününüz hak ettiğiniz gibi geçsin. Sizleri çalışan ürün satmaya, insanları mağdur etmemeye, sinirlerini yıpratmamaya, işlerinizi de hizmetlerinizi de sahip olunması gereken ciddiyet ile icra etmeye davet ediyorum. Alman şirketi, adamlarda bir ciddiyet var dedikçe, daha ciddiyetsiz işliyor süreç. İvedi cevap bekliyorum, parasını ödeyip çalışmayan bozuk sattığınız üründen kaynaklı mağduriyeti gidermenizi bekliyorum. Daha nasıl ifade etmem gerekiyor?

22 Ağustos 2024 03:09

18. Güne girdik ve halen tarafıma bir cevabınız ulaşmadı. Ben sizin 20 gün dolmadan cevap vermeyeceğinizi, ürünü mağazaya bıraktığımda anlamıştım. Ve bu hissiyatımda yanılmadım. 2 gününüz kaldı, bakalım bu 2 günü nasıl değerlendireceksiniz. Ürünü incelemesi için gönderdiğiniz yetkili servis ile irtibatı gerçekleştirememenizi yadırgıyorum. Çocuğun tatilini zehir edenlerin de günleri zehir olsun. Media Markt sattığı ürünün ne kadar arkasında, bunu hep beraber müşahede edeceğiz. Diyecek yazacak çok şeyim var ama şu yasal sürecin dolmasını bekliyorum...

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Garanti Sürecinde Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Nisan 2025 17:40
Merve sonuçtan çok memnun

05 Haziran 2024 14:06
"Media Markt müşteri hizmetleri çalışanlarına, Torium ve Marmara Park mağazasında çalışan personellere çok teşekkürler ❤️"

25 Aralık 2024 18:37
Onur sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2024 12:44
"Şikayet var ekibine yazmadan önce kimseye ulaşıp bilgi alamiyordum, benimle ilgilenen temsilci anlayışlı ve çözüm odaklı hanımefendiydi kendisine teşekkür ediyorum. 3 iş günü içinde kalan ücret kısmı iade olmazsa bu başlık üzerinden tekrardan güncelleme yapacağım. Olursa tekrar yazmam teşekkürler ilginiz için"

07 Ağustos 2023 16:34
Media Markt Kategorileri