Media Markt Garanti Kâbusu: Kayıp Telefon Ve İlgisiz Hizmet

28 Kasım 2023 18:53

Forum İstanbul Media Markt, garantiye gidip gelen ürünü kaybetti ve müşteriye değer vermeden kendini haklı çıkarmaya çalıştı. Telefonun servisten geldiğine dair elimde delil ve kanıt bulunmaktadır. Telefonu aradılar ancak bulup teslim edemediler. Forum İstanbul Media Markt, garantiye giden ürün için iki kez teslim alma mesajı gelmesine rağmen, ürünü kaybettiği ve zamanında teslim edemediği için mağduriyet yaşattı. Mağaza çalışanları tamamen sorumsuz davranmaktadır.

23 Ocak 2024 12:16

Forum İstanbul Media Markt elemanları yalancı garantiden gelen ürünü bulamayıp gününde teslim etmiyorlar aralarında konuşmalarını duydum bulamadım dedi sonra benim elimde geldiğine dair mesaj olduğu halde kendi hatalarını bastırmak için ürün hala garantide dendi telefonu bana bulamadığı için veremedi tüketici hak et heyetine başvuruyoum Forum İstanbul Media Markt çalışanları kafalarına göre iş yapıyorlar telefonla beni arayıp taciz ediyor aranmak istemediğim halde arayıp olayı kendi lehine çekerek dinlemeden yalan söyleyip telefonu yüzüme kapatıyor telefonu kargo ile göndermelerini talep ediyorum elimde telefonun orada olduğu mesajı gösterdiğim halde gittiğimde teslim alamadım dolandırıcılar

28 Kasım 2023 18:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Nezahat
04 Aralık 2023 22:34

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım hala dönüş yapmadınız

Nezahat
12 Aralık 2023 13:56

Media Markt çalışanları beni yalancı çıkartmaya çalışıyor telefonu teslim almaya gittiğimde mesaj olduğu halde telefonu bulup veremeyip yalan söylediler üzerinden 1 ay geçti neredeyse şimdi arayıp telefon mağazadaydı 10 undan beri almadınız deniliyor Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum acilen telefonumun ücretini iade edin

Gönül
22 Ağustos 2024 00:35
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Forum İstanbul’da Üslupsuz Davranış Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

Ece
08 Ekim 11:49
Mohamed sonuçtan hiç memnun değil

Mohamed
26 Kasım 2023 19:20