Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt 10 Gündür Gelmeyen Teslim Edildi Denen Kargo.

Media Markt 10 Gündür Gelmeyen Teslim Edildi Denen Kargo.
11 Temmuz 2024 23:59

04 Temmuz 2024 tarihinde N11 sitesi üzerinden satıcısı Media Markt olan mağazadan 207146264636 numaralı siparişi verdim. 04 Temmuz 2024'ten bugüne 10 gün oldu. Media Markt, Arvato denen bir kargoya ürünü kargoladığını sisteme girdi ancak günlerdir kargo numarası hatalı diye durumu bildirmeme rağmen Media Markt dalga geçer gibi cevaplar yazdı, ilgilenmedi ve bugün yani 11 Temmuz 2024 tarihinde kargo gelmemesine rağmen teslim edildi notu düştüler. Hiçbir şekilde ilgilenilmiyor, cevap verilmiyor. Kargo deseniz onun da müşteri hizmetleri ve iletişim ağı numarası yok. Ayıptır, 1 hafta 10 günde insanları bekletiyorsunuz, ilgilenmiyorsunuz, üstüne hatalı kargo takip giriyorsunuz ve kargo teslim edildi diye gelmeyen bir kargoyu teslim edildi gösteriyorsunuz. Amacınız, niyetiniz nedir, ne yapmaya çalışıyorsunuz? Devam ediniz bu sisteme. Hukuki süreç tarafımca başlatılmıştır, elinize tebligat ulaşacak ve tüketici haklarınca savunmanız istenecektir. Ayrıca N11 denen alışveriş sitesi de konuyu çözme çabasında bulunmamıştır. Kayıtlarınızı inceleyin, her şey ortada.

12 Temmuz 2024 09:06 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Hasan K. “Media Markt 10 Gündür Gelmeyen Teslim Edildi Denen Kargo.” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

15 Temmuz 2024 23:41

Dalgamı geçiyorsunuz. 48 saat yazmışsınız 72 saati geçti. Sizin gibi 5 para etmez bir firmadan ne beklenir

15 Temmuz 2024 23:43

Hiçbir şekilde aranmadım 3 günü geçti 4. Gündeyiz.

15 Temmuz 2024 23:44

Reklam kurulunada şikayet dilekçemi firmanızın insanları kandırdığını ileteceğim 16 Temmuz 2024 günü.

24 Temmuz 2024 13:35

Günler haftalar geçti ne arayan ne de soran var. Cümle alem görsün. Bu firmalardan aman alışveriş düşünmeyin. İnsanları aldatıcı, yalan bilgiler ile internette satış yapıp ürün göndermiyorlar. Üstüne ispatlı belgeli olmasına rağmen şikayetlere kasıtlı cevap vermiyorlar.

30 Temmuz 2024 00:36

2024/0606.2091 numarası ile Tüketici Hakları süreciniz başladı. Bu işi sonuna kadar götüreceğim. 1 aydır paramı aldınız. Şimdi sıra sizde ilgilenin şimdi. Hiçbir şekilde geri adım atmayacağım.

06 Ağustos 2024 11:16

Cem
Cem

Aynı durum banada oldu n11den aldım Media Markt saticiydi para iadesi aldınız mı 20 gündür yatırmadılar

Hasan

Maalesef henüz alamadım. Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım bugün.

Ercan sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 11:57
"Sorunum çözüldü teşekkürler arayan temsilci çok kibardı aslında kargo takip sistemini değiştirseler çünkü burda kargo şikayeti olanların yarısı kargoyu takip edememekten şikayetçi..."
Murat sonucu yetersiz buldu

13 Temmuz 2024 16:16