Polat sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2024 21:22
Polat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Merhaba,
Media Markt firmasının mobil uygulamasından 10.11.2024 tarihinde siparişini verip satın almış olduğum, Ecovacs X2 Combo robot süpürge 3 gün sonra arızalandı. Bu ürün, istasyonu olan bir robot süpürge.

Arızası, robot süpürge temizlik yaptıktan sonra, haznesine süpürerek topladığı toz vb. Çöpü, istasyondaki ana toz torbasına boşaltması gerekiyor ama, boşaltmıyor, hata veriyor.
Kırmızı ışık yanıyor, sesli olarak servis ile bağlantı kurulması gerek diyor. Ayrıca ürünün uygulaması da hatayı kullanıcıya bildiriyor.

Bu arıza meydana gelince, ürünü paketleyip 18.11.2024 Media Markt İzmir Balçova mağazasına teslim ettim. (Ürün kayıt form: T012-40470-R-C).

Kutu büyük ve ağır. 2 kişi ancak taşıyoruz.
Mağaza ürünü teslim aldı ve onarım için servise gönderdi. 04.12.2024 tarihinde telefonuma mesaj gelince tekrar mağazaya gittim.
Tamirinin gerçekleştiğini, "Mekanik parça değişimi yapıldı" denildi. Ürün tamir bilgi formu tarafıma da gönderilmişti.

Eve getirip kurulumu yapmak için kutuyu açmaya başlamadan önce, kamera ile kaydetmeye başladım. Dolayısıyla süreci kesintisiz kameraya aldım.

Ne oldu dersiniz?
Ürün arızalı.
Tekrar paketle, ertesi gün tekrar Media Markt Balçova mağazasına götür.

Mağazadaki yetkili çalışana, ürünü iade etmek istediğimi söyledim.
Form dolduruldu. (Ürün kayıt form: T012-40733-R-C). 05.12.2024 tarihinde ürünü mağazaya bıraktım.

Bugün 12.12.2024 Media Markt firmasından mesaj gelince müşteri hizmetlerini aradım, konuyu bana izah etmelerini rica ettim.

Servis demiş ki, ürün arızalı değil.
İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz.
Ürün az para değil.
53.999 TL. Siz ona 54.000 TL deyin.

Paramızla rezil oluyoruz.
Üstelik annem kanser hastası.
Ameliyat öncesi aldım bu ürünü.
Evde süpürme ve yer silme işini yapsın diye, sorun yaşamamak için hem kaliteli diye Ecovacs markasını hem de güvendiğim ve yıllarca müşterisi olduğum Media Markt firmasını tercih ettim.

Yıllardır Media Markt firmasından ailecek alışveriş yaparız. 1 kere bile iade işlemimiz olmadı.

Ama bu ürün ayıplı.

Media Markt firmasının hakkaniyetle bu sorunu çözmesini bekliyorum.

Eminim tüketici haklarını en az benim kadar iyi biliyorlardır.

Bu ürünü iade edip başka bir marka robot süpürgeyi yine Media Markt firmasından almayı düşünüyordum.

Ama şimdi tereddüt ediyorum.

Media Markt firmasından artık alışveriş yapmak bana güven vermemeye başladı.

13 Aralık 2024 09:04 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba Polat U. “Arızalı Robot Süpürge Ve Hayal Kırıklığı” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

13 Aralık 2024 11:45

Merhaba, Cevabınızı bekliyorum. Umarım Media Markt kalitesinde bir dönüş olur. Saygılar

15 Aralık 2024 16:33

Merhaba Polat U. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241215-010539 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

15 Aralık 2024 18:05

Merhaba, Media Markt Müşteri temsilcisi aradı ve benden videonun tamamını rica etti. İlgili link aşağıdadır. Https://ve. Tl/t-lDxrj7TsfK

15 Aralık 2024 18:29

Media Markt firmasının istediği videonun tamamı

15 Aralık 2024 18:31

Wetransfer https://ve. Tl/t-lDxrj7TsfK

15 Aralık 2024 18:32

Https://ve. Tl/t-lDxrj7TsfK

15 Aralık 2024 18:34
arizali-robot-supurge-ve-hayal-kirikligi-1.jpg

Nedense wetransfer linkini kabul etmiyor. Linki değiştiriyor. Ben de resim olarak ekledim

15 Aralık 2024 18:44

Video yüklemek ne zormuş. Yukarıdakiler açılmaz ise aşağıdaki link açılacaktır. https://Youtube.com/t2LdihPSam0?fatura=shared

15 Aralık 2024 18:48
arizali-robot-supurge-ve-hayal-kirikligi-1.jpg

Şikayet var uygulaması linkleri değiştiriyor ve açılmıyor. Videonun adresini resim olarak ekliyorum.

15 Aralık 2024 18:57

Bu mesajı PC üzerinden yazıyorum. Eğer ve ile başlayan linki değiştirirse şikayet var sitesinde genel bir sorun var demektir. Değiştirmeden düzgün yayınlarsa Android sürümünde sorun var demektir. Wetransfer linki https://ve. Tl/t-lDxrj7TsfK

18 Aralık 2024 13:09
19 Aralık 2024 03:58

Ürünün iade alınmasıyla sonuçlanan süreç tamamlanmış olup, haklının yanında çaba sarf eden tüm Media Markt çalışanlarına teşekkür ederim.

19 Aralık 2024 03:59

Teşekkür ederim

Doğrudan yasal hakkınızı kullanın, bunlar epeydir hiç umursamıyorlar böyle şeyleri... Belki buradan utanırlar?

Desteğiniz için teşekkürler 👏

Bircan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2025 21:58

16 Temmuz 2024 22:39
Arda sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 01:54
Media Markt Ve Ecovacs İle Hayal Kırıklığı: Yanıltıcı Satış Ve İade Sorunları