Arızalı Espresso Makinesi ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Merhabalar, Ankara Ankamall Media Markt'tan aldığım Philips EP5547/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi Krom Siyah makineyi 16 Eylül 2024 21:06 tarihinde almış bulunmaktayım. Ürünü aldıktan yaklaşık 8 gün içerisinde çok sesli çalıştığını ve normal olmadığını fark ettik. Orijinal kutusuyla faturasıyla mağazaya götürdüğümüzde teknik servis onay vermesi gerekiyor deyip teknik servise gönderdiler. Bugün tam 12 gün oluyor. Teknik servis hiçbir şey yapmadan ve değişimini onaylamadan ürünü aynen mağazaya göndermiş, üründe sorun yok demiş fakat ürün çalışırken normalden fazla ses çıkarıyor. Ürünü gönderirken mağaza müdürü C**** Bey makinenin arızası olduğunun tespitini yaparak ve değişimin bizim hakkımız olduğunun onayını vererek göndermişti. Bugün (08.10.2024) Media Markt'tan arandım ve kutusundan arızalı olan ürünü vereceklerini, değişim iade kabul etmediklerini söylüyorlar. Gün içerisinde teslim alabilirsiniz denildi. Mağdur bir durumdayız. ₺24.449 tutarında mağduriyet yaşıyoruz, hala taksitini ödediğim iki bardak kahvesini içemediğim makinenin peşinde dolanıyorum. Kutusundan arızalı çıkan ürünü neden kullanayım? Lütfen yardımcı olur musunuz? Media Markt müşteri hizmetleri ise hiçbir şekilde kayıt açmıyor, belki 80 kez aradım, hiçbir şey kaydı tutmamışlar, yetkili yerlere iletmemişler.
Merhaba Gamze Ö. “Arızalı Espresso Makinesi ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri
Merhaba Gamze Ö. 241010-011140 kayıt numaralı “Arızalı Espresso Makinesi ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Devam eden talebinizin olması halinde bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt