Atilla sonucu yetersiz buldu

06 Şubat 2024 19:44

21.01.2024 tarihinde Pazarama uygulaması üzerinden Mavi Jeans satıcısından 685057274 sipariş numarası ile bir alışveriş yaptım. Beden uyuşmazlığı sebebiyle uygulama üzerinden önce uygulama üzerinden iade işlemlerini gerçekleştirdim. 25.01.2024'de oluşturulan iade kodu ve 4036110837150 Aras Kargo takip no ile ürünü gönderdim. 26.01.2024'de ürün Mavi Jeans İade birimine teslim edildi. 28.01.2024'de uygulama üzerinden iademin durumunu kontrol ettiğimde "İade Reddedildi" bilgisine ulaştım. Aynı gün saat 11:26'da Pazarama Destek Temsilcisi ile gerçekleştirdiğim görüşmede, "Mavi Jeans Satıcısı ile gerçekleştirilen iade işlemlerinde, ürün iade koşullarını sağlıyor olsa dahi önce iadenin reddedildiği daha sonra ücret temininin sağlandığı" bilgisi verildi. Aradan geçen 10 günün ardından 6.02.2024'de uygulama ve ödemenin yapıldığı bankada herhangi bir değişiklik olmamasına istinaden 16:50'de tekrar Pazarama Destek Temsilcisi ile görüşme sağladım. Bir önce yapmış olduğum görüşmeye dair herhangi bir kaydın bulunmadığını, Pazarama bünyesinde satıcı olarak bulunan Mavi Jeans ve diğer bütün satıcıların iade prosedürlerinin aynı olduğu belirtildi. İade koşullarını sağlayan bir ürün neden reddediliyor ya da neden reddedilen bir ürün 10 gündür geri gönderilmiyor? İş Bankası kuruluşu olan bir alışveriş platformu nasıl bu kadar amatör olabiliyor? Şikayetvar bünyesinde birebir aynı sıkıntıyı yaşayan haftalardır çözüme ulaşamayan bir sürü mağdur müşteri var.

07 Şubat 2024 09:19 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Atilla Can B., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

07 Şubat 2024 12:03

Konunun asıl muhatabı olan Pazarama henüz aramamış olmasına rağmen Mavi Jeans'den Meltem Hanım tarafından geri dönüş sağlandı. Alışveriş sitesi üzerinden yapılan bir işlem olduğu için takip edilemediğini ve bu yüzden direk yardımcı olamayacaklarını belirtti. Pazarama ve online satış platformları ile ilgilenen birime durumu aktaracağını bildirdi. Her ne kadar yardımcı olunmak istense dahi pek mümkün görünmüyor. Bir ürün satın aldığımda markanın adını satıcı olarak görüyorsam, satın aldığım aracı platform kadar paramın gittiği marka da sorumlu olduğunu düşünüyorum. Hele ki iade için gönderdiğim ürün Mavi Jeans İade merkezine gidiyorsa.

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Jeans Olmayan Stok Satışı

Melisa
11 Ağustos 2024 23:57
Mavi Jeans Olmayan Stok Satışı

Fatma
25 Temmuz 2023 12:19
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
13 Mart 2024 13:08
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
18 Kasım 2024 23:13