Mavi Montta Beyaz Leke

19 Kasım 2023 23:19835

Mavi'den 2 hafta önce aldığım montu hiç yıkamadığım halde yağmurdan sonra sırt kısmında beyaz lekeler oluştu. Kaç kere silmeme rağmen lekeler geçmiyor, su değdikçe artıyor. Böyle kaliteli bir markanın bu tarz bir ürün satmasını anlayamıyorum. Şikayetimin en yakın zamanda çözülmesini bekliyorum.

19 Kasım 2023 23:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

20 Kasım 2023 12:07

Sayın Mehmet Çoban, Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

Mavi Mont Değişimi İstiyorum

12 Şubat 2024 22:50520

Mavi mağazasından bir yıl önce mont satın aldım. Üzerinde lekeler oluşmaya başladı ve temizlemek için kuru temizlemeye v...

Mavi Mont Değişimi İstiyorum

Deniz
Deniz
14 Aralık 2023 01:12601

"Marka temsilcisi hemen iletişime geçip çok güzel ilgilendi. Mağazaya gittiğimde ismim bildirilmişti ve mağaza personeli de oldukça ilgiliydi. Ürünü aldığım fiyattan değişim sağlandı ve herhangi bir sorunda ilgilenileceği de özellikle belirtildi. Hem mağaza personeline hem de marka temsilcisine teşekkür ederim."

Mavi Montta Kalıcı Lekeler Ve Çözüm Beklentisi

19 Ekim 2024 18:22377

02.03.2024'te Mavi'den mont aldım. Bir iki kere giydim, sonra hiçbir şekilde giymedim ama üzerindeki lekeler oluştu ve h...

Alper
Alper
5 Aralık 2024 15:401.174

"Mavi Müşteri Hizmetleri konuyu araştırıp gerekli bilgilere (fatura bilgileri, mağaza bilgileri, vb.) ulaşıp hemen dönüş yaptı. Sorunumu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Mavi markasına teşekkür ediyorum."

Mavi Şişme Mont

Firuze
Firuze
21 Şubat 2024 22:101.268

"Müşteri hizmetlerine çok teşekkür ediyorum hemen sorunum halledildi"

Tümünü Gör
Mavi'den İstediğim Mont Yanık Geldi

Mavi'den İstediğimMont Yanık Geldi

Hamza
Mavi İki Mont Aldım İkisi De Böyle!

Mavi İki Mont Aldımİkisi De Böyle!

Aysun
Mavi Mont Değişikliği Talebi

Mavi Mont DeğişikliğiTalebi

Betül
Mavi Yardımcı Olunursa Seviniriz!

Mavi YardımcıOlunursa Seviniriz!

Mavi'den Aldığım Montta Sorun Var!

Mavi'den AldığımMontta Sorun Var!

Handan
Mavi Montum Topak Topak Oldu!

Mavi Montum TopakTopak Oldu!

Ürfet

Öne ÇıkanKonular