Mavi İkinci Ürüne %50 Kampanyası

04 Aralık 2023 10:22

İkinci ürüne %50 indirim kampanyası vardı; fiyatı düşük olan ürüne uygulanıyordu. Ben alışverişimi yaptıktan sonra fiyatı yüksek olan ürünü değiştirmek istediğimde benden fiyat farkı talep ettiler. İndirim, parça halinde iki ürüne birden yansıtılmıştı. Fiyatı yüksek olan ürünü değiştirmek istediğimde fiyat farkı talep edilmesi, benim sadece kampanyadan %25 yararlanmamı sağladı ve bu nedenle ürünümü değiştiremedim. Konunun çözülmesini talep ediyorum.

04 Aralık 2023 10:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

04 Aralık 2023 15:16

Sayın Kürşat Kılışarslan, Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

09 Aralık 2023 00:17

Sorunum çözülmedi Teşekkürler büyük marka mavi

Berkay
11 Aralık 2023 04:49
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 17:26
Mavi Ekstra Ücret Alımı
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
12 Kasım 2023 00:42
"Mavi müşteri hizmetlerine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim sorunum halledildi"

Feray
27 Kasım 2023 18:49