Hilal sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 15:48

21.09.2024 te oluşturduğum LCW siparişimi 24.09.2024 tarihinde teslim aldım. İçerisinde bulunan ürünlerden birinin düğme yeri lacivert kalemle işaretlenmiş şekilde geldi, ürünün her yeri iplik dolu ve ürünün etiketi yok. Oğlumun okulundaki fotoğraf çekimi için almıştım fakat kullanamadık resmen mağdur edildik. Bir değil iki değil LCW de sürekli aynı tarz kusurlu ürün problemi yaşıyorum. Aradığımda kargoya iade edebilirsiniz diye bir yanıt alıyorum. Bu sizin hatanız ve ben sizin hatanız yüzünden kargo peşinde koşmak ya da evde kargo beklemek zorunda değilim. Üstelik böyle bir vaktim de yok. Ücret iadesi talep ediyorum. İadem gerçekleşmediği takdirde peşini asla bırakmayacağım. Nereye şikayet edilebiliyorsa edeceğim. Bu elimdeki ürün birine giysin diye bile verilemez. Açık renk bir ürün tükenmez kalemle işaretlenmiş şaka gibi. Kalite ayaklar altında!

25 Eylül 2024 00:15 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Hilal
26 Eylül 2024 17:23

Ben kargoya vaktim yok dedikçe aynı otomatik maili atıyorlar. Bu son alışverişimdi. Müşteri memnuniyetine olan özen sıfır.

Hande sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2023 19:31
"Sorunumu çözdüler teşekkür ediyorum"

Şebnem
14 Eylül 2023 09:17
LCW İade Sürecinde Yaşanan Sorun
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 14:28
LC Waikiki Etiketi Üstünde Sıfır Ürün Kullanılmış Dediler Diğer Ürünümde Kayıp?
LC Waikiki Etiketi Üstünde Sıfır Ürün Kullanılmış Dediler Diğer Ürünümde Kayıp?

17 Ekim 2023 18:18

09 Ocak 10:40