Kuveyt Türk Sağlam Kart Gold Kredi Kartı Saçmalığı

Kuveyt Türk Sağlam Kart Gold Kredi Kartı Saçmalığı
17 Ağustos 2024 21:31

Sağlam Kart Gold kullanıcısıyım. Kredi kartında limitim olmasına rağmen araç kiralamak için ödeme yaptığımda limitiniz yetersizdir diye araç kiralayamıyorum. Teknik destek birimini arayıp durumu bildirdim. Bir önceki ekstre döneminde yapmış olduğum harcamaların bir limiti varmış güya. O limitin üzerinde harcama yaptığım için şu an kredi kartının kullanmama izin vermiyor. Kredi kartımın borçlarını hiçbir zaman aksatmayan birisiyim. Ayrıca hesabımda fazlasıyla nakit mevcut. Hesabındaki parayı kullandırtmayan bir banka olarak tarihe geçtiniz. Sizi gerçekten tebrik ediyorum. Kredi kartından sürekli harcama yapan bir müşteriye ve borcunu düzenli olarak ödeyen bir müşteriye niye bu kadar harcama yapıyorsunuz bu kadar harcama yapmayın biz size harcama yaptırmayız tutumu değil midir bu? Bankanın, borçlarını düzenli olarak ödeyen ve kredi kartında limiti bulunan bir kişiye kredi kartını kullandırtmaması çok despotik bir durum. Sizi protesto ediyorum. En kısa zamanda bankanızdaki bütün varlıklarımı taşıyacağım. Altın hisse senedi ve mevduat hesabımdaki tüm tutarı çekip bir daha sizle çalışmayacağım. Şikayetimi cevap vermek zorunda değilsiniz. Müşteri temsilciniz zaten sistem müsaade etmiyor dedi. Size sisteminizde ve hiçbir avantajı olmayan kredi kartınızla iyi ticaretler diliyorum.

19 Ağustos 2024 08:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
Raşit
Raşit
07 Eylül 2024 22:50

Hâlâ geri dönüş sağlayacaklar. Bir de sizinle iletişim sağlayacağız yazmışlar altına. Yazık!

Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 20:04
Emre sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 22:55
Rıfkı sonuçtan memnun

27 Mayıs 2025 13:20
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2025 18:49

Kuveyt Türk Kredi Kartı Limit Artışı Taleplerim Sürekli Reddediliyor