Serhat sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 22:34

Kuveyt Türk öğrenci kredi kartı kullanıyorum. Geçen ay hesabımda 4500 TL gibi bir açık çıktı ve daha öncesinde de bu tarz sorunlar yaşamıştım. Bu ayın 8'inde hesap kesim günümdü. Kartın limiti 2000 TL ve içinde bir miktar param vardı. Aradan 1 gün geçti. 289 TL harcama yaptım daha sonra hesap hareketlerine girdiğimde harcadığımdan fazla para çekilmişti ama çekilen rakam gözükmüyordu. Birçok kez bankaya gittim ve müşteri hizmetlerine bağlandım ve durumu anlattım incelenip paranız geri yatacak dediler. Dolar hesabım olmamasına rağmen 70 dolar para dahi çekilmişti. Canlı destek dahi bu durumu anlamadı ve hepsini belgeli şekilde mail ile yolladım ve onlarda gerekli yerlere ulaştırdılar. Sonuç açıklandı ve 500 TL gibi bir açık çıktı. Hesabımdan çekilen rakam çok daha farklı. Hesap hareketlerini kontrol etmesem farkına dahi varamayacaktım. İlk fark ettiğimde markete gittim ve hesapta 2000-3000 TL arası para vardı ve yetersiz bakiye verdi. Hemen 3500 TL yatırdım ve 134 TL market alışverişi yaptım. Uygulamaya girdiğimde 500 TL gitmiş gözüktü. Harcanan 134 TL harcama geçmişi 134 lakin çekilen 500 TL idi. Bu durum çok can sıkmaya başladı. Lütfen ilgili birimler müdahale etsin. Çalışanlarda ne yapılacağını bilmiyor artık gözleri önünde oluyor. Yüklediğim görsel en sonki fazladan çekilen para

11 Ekim 2024 08:43 (Şikayetten 10 saat sonra)

Timi sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 20:29
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2025 12:03
Miyase sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 19:08

15 Kasım 2024 21:51