Beren sonuçtan çok memnun

Koton Limitist Parfüm Stokları

Beren
27 Nisan 2024 00:51

Limitist parfüm stoklarının artırılmasını talep ediyorum. Dört yıl önce kullandığım bu parfümün üretimi ve satışı aniden durdu. Dört yıl boyunca benzerini aradım fakat limitist parfümün benzersizliğini bulamadım. Bugün şans eseri karşılaştım ve stokların hemen tükendiğini görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
Bu kadar talep gören bir ürünün stoklarının neden bu kadar az olduğunu anlamıyorum. Trendyol gibi platformlarda parfümün normal fiyatının iki katına satıldığını görüyorum ve bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyorum.

27 Nisan 2024 08:53 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Beren Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

03 Mayıs 2024 13:01

Merhaba Beren Hanım, Şikayetvar.com üzerinden iletmiş olduğunuz 28595741 numaralı şikâyetinizin çözümü için iletişim bilgileriniz aracılığıyla sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili size yardımcı olmayı çok ister, gün içerisinde tarafınıza yeniden dönüş sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Bize numaralı Müşteri İletişim Hattımızdan da ulaşım sağlayabilirsiniz. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

Berna sonuçtan çok memnun

Berna
21 Mayıs 2024 14:38
"Sorunuma yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim. Çözüme ulaşıldı :)"

Sevgi
25 Eylül 2024 06:18