Koton'dan Sipariş Verip Ürün Alamamak: Stok Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi!

12 Ekim 2024 11:12

Koton online alışverişten uzun süredir arayıp da bulamadığım modelde bir kaban beğendim ve sipariş verdim fakat ödeme kartımdan çekildiği halde siparişler bölümünde "siparişiniz bulunmamaktadır" olarak göründü. Sonrasında müşteri hizmetleriyle görüştüm "sistemsel bir şey" olduğunu söyleyip "1 hafta içinde incelenip iadeniz yapılacak" dendi. Tekrar sipariş verdim. Bunun üstüne bu sefer de 1 hafta geçti ve kargoya verilmedi. Tekrar müşteri hizmetlerini aramak durumunda kaldım. "aciliyetinizi not düştük şu an hazırlık aşamasında görünüyor" dediler yine bekledim. O süreçte ilk siparişimin iadesi yapıldı. Fakat ikinci siparişim de bugün itibariyle iptal edilmiş. Hesabıma geri ödeme yapılmış. Ve yine yeniden müşteri hizmetleriyle muhatap olmak zorunda kaldım. Sebebin ne olduğuna dair. Çünkü neden iptal edildiğine dair bir bilgilendirme yapılmadı bana. Müşteri hizmetlerinden "stok durumu ile ilgili" olduğu söylendi. Bu sefer de. Aslında internet mağazacılığından baktığımda hangi mağazalarda o bedenin olduğu çok net görünüyor. Nasıl koskoca marka stok yok deyip beni bu kadar uğraştırıyor anlamıyorum. Bu ne lakayıt bir anlayış. Kardeşim ben stoktayken almış mıyım bu ürünü? Almışım! Bitmiştir, bana bunu tedarik etmek zorundasın. O zaman stoğu varmış gibi satışa açık tutmayacaksın ürünü. İnsanlarla oyun mu oynuyorsunuz. Uğraşsınlar dursunlar diye. Bir insan parasıyla bir şeyi almak için bu kadar uğraştırılmaz, saçmalık bu, çok komik! Koton gibi bir marka herhangi bir şubesinden yönlendirip benim mağduriyetimi gideremiyor mu, bana ürünümü teslim edemiyor mu inanılır gibi değil. Ben sade vatandaş olarak bile elimde yoksa gider başka mağazadan alır kargolar gönderirim. Bu nasıl hizmet çok rahatsız oldum. Bu hizmet anlayışından. Üstelik telafi etmek için de kıllarını bile kıpırdatmıyorlar, yazık! Bu yüzyılda böyle konforsuz alışveriş sağlayan markaları istemiyoruz. İşimizin gücümüzün arasında bir de bunlarla uğraşıyoruz. Komediye bak; parasını verip verip ürünü bir türlü alamamak... Çok istediğimiz ürünü alabilmek için daha kaç kez sipariş vermemiz böyle mesai harcayıp uğraşmamız gerekiyor bilelim. Olaya bak ya, sanırsın git gel kız istiyoruz! Mağduriyetimin en kısa sürede telafi edilmesini istiyorum, tekrar tekrar almaya çalışmak için uğraşmak istemiyorum bu kalitesiz sistemde!

12 Ekim 2024 12:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tüm talepleriniz için bize sosyal medya hesaplarımızdan ulaşmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz. Koton m. İlişkileri

13 Ekim 2024 23:47

Bu tavsiyenizi defalarca denedik farklı bir öneri ya da çözüm bulmayı denemelisiniz bence. Zaten defalarca size ulaşabileceğimiz mecralardan ulaşıp çözüm bulamadığımız için buraya yazıyoruz. Şikayetlere baktığımızda genelde hep aynı sorun. Sipariş ve ödemeleri alıp sonrasında stok yok deyip bir süre sonra iade etmek. İnsanların ödemelerini alıp,1 hafta alıkoyup sonrasında iade yapmak yeni bir kalkınma politikası mı markanız adına. İnsanlar internet üzerinden ürünlerinizi alamayacaksa boşuna trafik yapmayın o mecrada, kapatın sitenizi o halde.

Merve
26 Ağustos 2024 19:16