Berkay sonuçtan çok memnun

Koton İstiklal Caddesi Küfür Skandalı

Berkay
22 Şubat 2024 21:47

Koton Taksim mağazasındaki bazı çalışanların üslubu gerçekten çok yetersiz. Reyonda ürün denemesi yaparken duyduğum dedikodular ve birilerinin eleştirilip argo bir dil ile dile getirilmesi hiç hoş değil. Müşteri olarak bunları duymak zorunda olmamalıyım. Böyle kurumsal bir markada bu tarz çalışanların olması çok yanlış ve hoş karşılamadım.

24 Nisan 2024 20:20

Koton taksimde daha önceden şikayet yazmıştım tekrardan yazıyorum çalışanlar çok skandal geldi, genelde genç çalışanlar mevcut sesli bir şekilde molaya çık çıkmazsam vuracağım ağzına vs gibi birbirleriyle konuşuyorlar açıkçası bir müşteri olarak bunları duymak ve maruz kalmak zorunda değilim. Az sayıda Türk müşteri geldiği için bunun olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında soyunma odalarının çoğunda askılık ve kıyafet dolu işlerini yapmak yerine sürekli muhabbet ediyorlar

22 Şubat 2024 21:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Berkay Bey, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

Seyhan sonuçtan çok memnun

Seyhan
10 Şubat 2024 15:01
"İlginizden dolayı teşekkür ederim"
Funda sonuçtan memnun

Funda
14 Ocak 2024 15:13
"Şube çalışanlarının daha kibar ne nezaketli olması gerekli iyi çalışmalar. Teşekkürler..."

Müjde
07 Ağustos 2023 18:29