Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 12:03

Yasal olmayan ücret kesintisi 2 yarım çuvalım vardı bir de valizim vardı seninkiler ağır dedi. Şoför 200 TL vereceksin fiş vermiyorum istediğin yere şikayet et dedi. Bu şahıs firması ya parayı bana verirsin ya da en yakın yazıhaneden fiş kestireceğiz dedi ama oradan daha fazla ödersin diye tehdit etti. Kargoya versen zaten 500 TL alır senden dedi. Hakkımı helal etmiyorum. Deyince o zaman 150 ver hakkını da helal et dedi hara! M olsun dedim cebimde para yoktu Trabzon çıkışında petrole girdi buradaki pos makinesinden 150 çekim yaptırdı kartımdan laubali tavırlar sergiledi. 45 yaşlarında 1.78 boyunda 75 kilo civarında kısa kır saçlı şoför ve yolcu almadığı yerden bile koli koli eşyalar aldı. 800 lira bile para aldı. Yarı yolda binen bir kız vardı kızın bir çuvalı bir de valizi vardı ondan da 200 lira istedi. Bir de bu Kamil Koç yolcu taşımacılığı mı yapıyor yoksa kargo taşımacılığı mı böyle giderse çok yolcu kaybedeceksiniz aracın plakası 61 be 785 modern h! RS! Zl! K bunun videosu da var Youtube.com koyacağım gerekirse dava bile açacağım

28 Eylül 2023 12:01

200 TL bagaj parası talep etti kamil koçun şoförü laubali tavırlar ya verirsin ya da en yakın yazıhaneden daha fazlasını verirsin diye tehdit etti bu araç şahıs aracı dedi hakkımı helal etmiyorum deyince sen 150 ver helal etti dedi yine helal etmiyorum dedim bir akaryakıt istasyonuna çekip 150 TL lik çekim yaptılar kartımdan fişte vermediler isteğin yere şikayet et dedi 2 yarım çuvalım var bir de valizim var neymiş benim yüklerim ağırmış bunları kargoya versen senden 500 TL isterler dedi çoğu yerden yolcu almadığı halde yük esya aldı Kamil Koç yolcu taşımacılığı mı yapıyor yoksa kargo taşımacılığı mı videosu var Youtube.com atacağım aman ha kamil koça binmeyin çoğu yolcudan alındı bu ücret kimse ses etmiyor aman bir aksilik çıkmasın diye yazıklar olsun şikayet varda hep böyle şikayetler var arkadaşlar yolculuk yapılacak firma değiller

Ek
Ek
28 Eylül 2023 13:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Ahmet
Ahmet
28 Eylül 2023 13:43

Sizler yalancısını z para iadesini ödemiyorsunuz re zil edeceğim sizi Kamil Koç pişmanlıktır sakin bulaş mayın

Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Bir Otobüs Şirketinin 61 BP 187 Plaka Sayılı Aracındaki Saygısızlık

25 Eylül 2023 03:48
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 17:39

21 Haziran 2023 18:37