Kamil Koç Turizm- Servis Şoförünün Kaba Üslubu

23 Eylül 2024 12:31

22.09.2024 tarihinde Çeşmeden Esenler Otogara yolculuk yaptım. Esenler Otogarda saat: 22:00 Beylikdüzü- Büyükçekmece servisini kullanmak istedim. 34 ehr 810 plakalı ve adını A** olarak söyleyen servis şoförü çok kabaydı. Yolda ineceğim için arka koltuğa valizimi koysam olur mu dememle birlikte avazı çıktığı kadar bağırarak sana bagaja koy demedim mi, sinir etme beni, ne var arka koltukta diye bağırmaya başladı. Kendisine ses tonunu ayarlamasını ve benimle bu şekilde konuşmaması gerektiğini 11 saat yoldan gelip yorgun olduğumu, sakin bir şekilde söylese zaten koyacağımı belirttim. Bunun üzerine yine son ses bağırarak sanki otobüsü kullanmışta yorulmuş, iş mi yaptın falan diye dalga geçerek bağırmaya başladı. Bu arada yanımızda şoför olduğunu düşündüğüm başka bir Kamil Koç çalışanı vardı, sadece izlemekle yetindi, hatta valizi bagaja koysan ne olur falan diye beni suçlu buldu. Servisten bir kişi bana valiz konusunda yardım etmeye indi ve kendisine de şoförün valiz koyarken bağırdığını belirtti. Kamil Koç müşteri hizmetlerine şikayetimi ilettim, işlem başlatıldığı belirtildi. Fakat bu turun çalışanlarının yaklaşımını belirtmek istediğim için buraya da yazmak istedim. Bir daha asla Kamil Koç seyahatle yolculuk yapmam ve etrafımdaki herkese de yapmamaları gerektiğini iletiyorum.

20 Ekim 2024 15:51 (Şikayetten 27 gün sonra)

Merhaba, Başvuru süreci tamamlanmış olup, konu ile ilgili tarafınıza bilgi paylaşımı yapılmıştır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

31 Ocak 2024 23:35
Şermin sonuçtan hiç memnun değil

Şermin
01 Ağustos 2024 19:40