İsmail sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 21:32

Merhabalar büyük bir heyecanla TÜRKSAT'a geçtim. Ancak bazı durum ve dayatmalar can sıkıcı. Örneğin GPON altyapıda neden modem cihaz kiralama mecburi dayatılıyor. Benim elimde muadil özellikte cihaz ya da olanak varken neden kiralamaya mecbur bırakılıyorum. Bunun altyapı uyumluluğu ile kesinlikle alakası yok. Bir süre kendi cihazımı kullanmaya başladım. Kiralık modemi iptal ettiğim ertesi gün internet bağlantım kesildi. Müşteri hizmetleri ile defalarca görüşmeler yaptım sistemsel bir arıza olabileceği söylendi daha sonra aramaya devam edin denildi. En son kendim dedim ki sizin cihazı iade ettikten sonra kesilmesi tesadüf olabilir mi? Dediler ki GPON altyapıda kendi cihazınız birebir aynı olsa bile bizim sisteme tanımlanamaz ancak kiralanan cihazı kullanabilirsiniz. Başka çareniz yok.
Sizce de haksız hukuksuz bir uygulama değil mi?

11 Ağustos 2024 09:12 (Şikayetten 11 saat sonra)
11 Ağustos 2024 10:38
TÜRKSAT Kablo Net Modem Kiralama Zorunluluğu, Dayatması

Bu şimdi soruya ya da soruna cevap mı yani? Yapay zekayla doldurulmuş taslak metin kes yapıştır yapmak ile geçiştirmek oyalamak görmezden gelmek Başka anlamı varsa siz tamamlayınız.

11 Ağustos 2024 15:39

Sayın Abonemiz; Şikayetiniz ile alakalı bağlı olduğunuz bölge müdürlüğümüze bilgi iletilmiştir. Yapılacak inceleme neticesinde şikayetiniz en kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır. Saygılarımızla.

Merhaba sonuç ne oldu bizimle paylaşabilir misiniz

İsmail

Sonuç değişmedi maalesef bildiğini okuyorlar

İlyas sonuçtan memnun

Kablo Net Kiralık Modem Değişimi Yapmıyor

31 Temmuz 2023 18:38
"Merhabalar, Sorunum çözüldü. Farklı bir Modem ile değişim yapıldı ve tüm sorun çözüldü. Keşke bu platforma ihtiyaç kalmadan çözülseydi. Kurum, maalesef aktif müşterilerinden çok potansiyel müşterilerinden çekiniyor. Ne acı. Yine de sorunum çözüldü. Hem ilgilenen arkadaşlara hem de Şikayetvar ekibine teşekkürle."

31 Ağustos 2023 16:19
Elif sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 15:07
Kablo Net Kategorileri