Nursima sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net İle Sürekli İnternet Problemleri Ve Çözüm Üretemeyen Müşteri Hizmetleri

Nursima
20 Ağustos 2024 10:15

7 yıldır kullandığım aboneliğimden vazgeçip TÜRKSAT Kablo Net ile yaklaşık 1 ay öncesinde anlaşma sağladım ve sonu hüsran oldu. Daha önceki aboneliğim ile birebir aynı paketi satın aldım ve bugüne kadar bir kez olsun müşteri hizmetleriyle internet problemi için görüşme sağlamadım. TÜRKSAT Kablo Net'e geçtiğimden beri her gece müşteri hizmetlerini aramak durumunda kalıyorum. İnternet kullanılmaz halde inanılmaz bir hız problemi var. Asla işlerimi halledemiyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda herkes ezberden konuşuyor kimse bir çözüm üretmiyor. "... Modeminizin fişini takıp çıkarın. Sinyallerinizi kontrol edelim. Hız testi yapalım vs..." En sonunda ise "Arıza kaydınızı oluşturdum sizinle iletişime geçeceklerdir." deyip iletişimi sonlandırıyorlar. Neredeyse 1 ay olacak kimse tarafıma dönüş sağlamadı ve ben şu an almamış olduğum bir hizmet için para ödüyorum. İptal etmek istediğimi söylediğimde bir de cayma bedeli ödemem gerektiğini söylediler. Zaten hali hazırda her şey yolunda olsa ve hizmet alabilsem neden iptal etmek isteyeyim? Yetkililerin derhal tarafımla iletişime geçmesini ve cayma bedeli ödemeksizin iptal işlemlerinin tamamlanmasını talep ediyorum. Aksi halde yasal süreçleri başlatacağım. Ekli dosyada internet hızının yavaşlığına ilişkin video ve arama kayıtlarını görebilirsiniz.

20 Ağustos 2024 11:04 (Şikayetten 49 dakika sonra)
Nursima
21 Ağustos 2024 09:06

"En kısa sürede dönüş" ibareniz kaç güne tekabül ediyor çok merak ediyorum. Hiç kimse gelip modemi kontrol etme ya da tarafımla iletişime geçme tenezzülünde dahi bulunmuyor. Aboneliğimin başladığı günden bu yana interneti hiçbir şekilde kullanamıyorum. Bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başvuruları yapacağım.

21 Ağustos 2024 12:12

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz probleminizin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

03 Aralık 2023 16:47

28 Temmuz 2024 18:38
TÜRKSAT Kablo Net Ödenen Paranın Karşılığı Olan İnterneti Sağlayamıyor

Barış
06 Ocak 08:50
Kablo Net'te Sürekli Bağlantı Sorunu Ve Çözüm Eksikliği
Semih sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 22:39
TÜRKSAT Kablo Net'in İlgisizliği
TÜRKSAT Kablo Net'in İlgisizliği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 16:42
TÜRKSAT Kablo Net İnternet Bağlantısı Kopma Sorunu