Kablo Net TÜRKSAT Uydu TV

21 Ocak 2024 22:19525
Koray'ın Teşekkür Mesajı
Şikayetime istinaden ulaşan arıza giderildi şuanlik bir problem görülmemekte umarımda bir daha olmaz teşekkür ediyorum

Evime Türksat Kablo Net ve TV'yi taktırdığımdan beri problemler başımdan eksik olmuyor. İnternet hiç çekmiyor, modemin yanında olsam bile. TV'de sürekli mozaiklenme, görüntü kayması var. En son modemi düzelttiler ama TV hâlâ aynı, yayında sorunlar var. Gelen ekip sürekli bir mazeret üretiyor. Gelip gidiyorlar ama sorun çözülmüyor. 21 Ocak 2024'te saat 16.00'da teknik destek istedim. Yine TV için akşam saat 22.00'ye kadar bekledim ama gelen giden olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, sözde beni aramışlar ama açmamışım gibi bir mazeret sunmuşlar. Gelen ekip ayıptır, günahtır; bedavaya hizmet almıyoruz ki. Onu geçtim, hizmeti de alamıyorum 1 senedir. Ne konuyla ilgilenen var ne bir çözüm önerisi. Ben bu Conax TV ünitesini aldım alalı hiçbir TV yayını izleyemiyorum. Bu konu hakkında ivedi dönüş beklemekteyim.

22 Ocak 2024 09:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Öncelikle Türksat Kablo Hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz... Şikayetinizi bizlere ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira abonelerimizin ve müşterilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Probleminiz ile alakalı müşteri memnuniyeti kapsamında işlem başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

22 Ocak 2024 09:19

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz probleminizin çözümlenmesi hususunda, ivedi işlemle adrese teknik ekip yönlendirmesi yapılmıştır ve bağlı olduğunuz bölge müdürlüğümüze şikayetiniz ile alakalı bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Teknik ekip müdahalesi neticesinde takibiniz sürecek olup arıza durumunuzu teyit etmek maksadıyla tarafınıza dönüş gerçekleştirilecektir. Saygılarımızla.

25 Ocak 2024 11:19

Sayın Abonemiz; 27647211 numaralı şikâyetinizle ilgili müşteri memnuniyetini sağlayabilmek ve probleminize çözüm getirebilmek amacıyla tarafınız aranılmış olup ulaşılamamıştır. En kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

26 Ocak 2024 11:20

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Yaşamış olduğunuz problem çözümlenmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Hattınız ile ilgili tüm soru ve şikâyetleriniz için Türksat Kablo Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla.

Koray
26 Ocak 2024 11:23

TÜRKSAT Kablo Net İnternet Vadedilen Hizmeti Sunmuyor!

29 Kasım 2023 14:322.086

16.11.2023 tarihinde abone olduğum TÜRKSAT Kablo Net internet aboneliğimin vadedilen kalitede hizmet sunmaması sebebiyle...

3 Destek

TÜRKSAT Kablo Net TV Kurulumu

27 Kasım 2023 10:431.171

"Teşekkür ederim."

Bir Yıldır Süren Kesintili İnternet Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Haziran 2025 23:032.977

TÜRKSAT Kablo Net kullanıcısıyım. 1 yılı aşkın süredir sürekli kesintili bağlantı yaşıyoruz veya modemi resetleyerek dev...

Bir Yıldır Süren Kesintili İnternet Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

TÜRKSAT Kablo Net İnternet Sorunları

10 Aralık 2023 15:311.426

1 yıl önce evime TÜRKSAT Kablo Net'ten internet bağlattım. İlk günlerde çok memnundum ancak ilerleyen günlerde hız sıkın...

1 Yorum

Tümünü Gör