Kablo Net Modem Offline Sorunu

10 Ocak 2024 22:37

Kablo Net modem offline olması sebebiyle 30 aralıktan itibaren internet bağlantısı sağlayamıyoruz. 10 gündür hiçbir şekilde çözüme ulaşamadık internetsiz kaldık bu devirde. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım arıza giderildi diye geri dönüş yapıyorlar ama kesinlikle bağlantı sağlayamıyoruz. Lütfen bir çözüm bulun artık!

11 Ocak 2024 09:06 (Şikayetten 10 saat sonra)
11 Ocak 2024 09:33

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz probleminizin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

Ali
12 Ocak 2024 09:25

Bilgi iletmek ya da kayıt almak yeterli gelmiyor. 15 gün oldu sürekli kayıt alınıp bilgi iletiliyor ama çözüm yok bir defa bile ilgilenen olmadı. Sizin gibi bir firmaya yakıştıramıyorum. Çözüm odaklı olması lazım çözüm çözüm çözüm

Ali
12 Ocak 2024 15:28

En kısa zaman ne demek ne zaman çözüm olacak. On beş gün oldu daha ne zaman bitecek bu arıza işi

17 Ocak 2024 12:00

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Ayşenur
11 Şubat 23:24
Kablo Net: Sürekli Sorun Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 00:56

Kablo Net 10 Gündür İnternetimi Bağlamadı
Furkan sonuçtan çok memnun

Teknik Servis Desteği Ve İletişim Sorunu

12 Ağustos 21:28
"Teşekkür ederim uzun uğraşlar sonucu modemim değişti ve şu an kopma yaşamıyoruz süreç keşke daha hızlı olsaydı ama yinede teşekkür ederim"
Teknik Servis Desteği Ve İletişim Sorunu
Kablo Net Kategorileri