Fatih sonuçtan çok memnun

Kablo Net H&D Marka Modem Port Yönlendirme İşlemini Yerine Getiremiyor

Kablo Net H&D Marka Modem Port Yönlendirme İşlemini Yerine Getiremiyor
07 Ağustos 2024 13:59
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim.”

Kablo Net hizmet no : 1234603635 kiralık modem hizmet no "15046065" Docsis 3.0 Kablosuz Modem Kiralama hizmeti kullanıyorum. Ama bu modem den sabit ip almama rağmen port yönlendirmede sorunlar yaşıyorum. Sizlerin verdiği numara üzerinden Modemin teknik servisi ile görüştüm onlarda bu modelde bazı özelliklerin olmadığını port yönlendirmeyi bizim ihtiyacımıza göre yapamayacağını söyledi. Daha önce " İnfinity " marka modem ile aynı ayarları sorunsuz yapabiliyordum. Modemimin " İnfinity 401 " ile değişmesini talep ediyorum. Bu " H&D NE1611C Modem " ile port yönlendirmede kullanamıyorum. Fakat firmanın verdiği cevap modemin internete girdiği sorun görülmediği ve değişim yapamayacakları. Evet modem internete giriyor ama sabit ip olmama rağmen port yönlendirmede yani iç ayarlarda sorun yaptığı. Bunu arıza olarak görmüyorlar. Zaten kiralık modem neden değiştirmezler anlamıyorum, Bu H&D marka modem port yönlendirme işlemi yapmıyor bu modem bu işi yapmıyorsa tüm dünyaya göre arızalıdır, firma bunu neden kabul etmez anlamadım.

07 Ağustos 2024 14:02 (Şikayetten 2 dakika sonra)
07 Ağustos 2024 14:40
08 Ağustos 2024 16:07

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Yaşamış olduğunuz problem çözümlenmiştir. Gerekli teyitleri sağlamak ve detaylı bilgi iletmek adına sizlerle irtibata geçilmeye çalışılmış ancak ulaşım sağlanamamıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Fatih
09 Ağustos 2024 10:33

İlginiz için teşekkür ederim.

Erkan

Port sorunu nasıl çözüldü? Aynı sorun bizde de var.

Fatih

İnfinity 401 " marka modem ile, başka modem port yönlendirme yapmıyor

Kablo Net H&D NE1611C Modem

29 Kasım 2023 15:52

Kiralık Modemde Sürekli Sorun Ve Destek Alamama Mağduriyeti

02 Eylül 18:04
Kiralık Modemde Sürekli Sorun Ve Destek Alamama Mağduriyeti
Samet sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 18:45
Kablo Net Modem Kaynaklı Bağlantı Sorunu