Berat sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Vanessa Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı

24 Ekim 2024 10:15

İstikbal Vanessa marka koltuk takımı bu kadar kalitesiz, sağı solu ayrı oynayan, parasının hakkını vermeyen bir ürün. Kimsenin sizi dinlemediği, hakkınızı alamadığımız bir durumla karşı karşıyayız. Koltuğu evin ortasına ters çevirip en az on gün tamirat süresi veren bir firma. İstikbal kalitesi geçmişte kalmış, tecrübe ederek anlamış olduk. Koltuğun kolçağını söküp evin ortasına ters çevireceklermiş, en az on gün tamirat sürecekmiş.

24 Ekim 2024 10:20 (Şikayetten 5 dakika sonra)

24 Ekim 2024 11:30
Berat
Berat
25 Ekim 2024 20:09

Hangi sorunumu çözmüş acaba buradan cevap ver pandozitler atmış servis elemanın söyledi. En az on gün tamirat süresi veriyorsunuz. Koltuğun kolçağını söküp götürecek koltuk evin ortasında ters duracak diyor yalancılar

İstikbal Vanessa Koltuk Takımında Kalitesiz Malzeme Ve Montaj Sorunları: Mağduriyetimin Giderilmesini Bekliyorum

22 Temmuz 2025 12:45
istikbal-vanessa-koltuk-takiminda-kalitesiz-malzeme-ve-montaj-sorunlari-magduriyetimin-giderilmesini-bekliyorum-6.jpg
istikbal-vanessa-koltuk-takiminda-kalitesiz-malzeme-ve-montaj-sorunlari-magduriyetimin-giderilmesini-bekliyorum-3.jpg
istikbal-vanessa-koltuk-takiminda-kalitesiz-malzeme-ve-montaj-sorunlari-magduriyetimin-giderilmesini-bekliyorum-2.jpg

15 Kasım 2024 16:24
İstikbal Vanessa Koltuk Takımı İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Markasının Ürünleri Çok Kalitesiz

12 Temmuz 2024 08:02