15 Kasım 2024 16:24

31.07.2024 tarihinde Bornova İstikbal Mağazasından Vanessa koltuk takımı aldım. Ürün elime ulaşalı 3 hafta oldu. Ekteki görsellerde görüldüğü üzere üçlü koltukların kumaşlarında potluk var, fabrikadan gelirken fazlalık ipleri bile kesilmemişti, biz kestik. Berjerlerin birinin alt oturma süngeri düz konulmuşken diğeri daha pofuduk konulmuş. Yan kısımlarında birine daha çok sünger kullanılırken diğerine sünger koymayı unutmuşlar. Kolumuzu koyduğumuzda tahtadan farkı yok, bir silmede tahtaya temas ettiğimiz için kumaşı aşınacak kadar kötü. Mağazayı arayıp şikayetimi dile getirdiğimde koltukların ne sorunu olduğunu sormadan direkt servisin numarasını verdi. Satmak için can atıyorlar ama sorun olduğunda duymazlıktan gelip verdiğimiz parayı çöpe atmamızı göz ardı etmemizi istiyorlar. Servis 15.11.2024 tarihinde eve geldi. Ben evde olmadığım için servis ekibi ile telefondan konuştum, saat 13:25 idi. Berjerlerde sorun olduğunu kabul etti fakat üçlülerdeki potluğu kabul etmedi, imalatlarında sorun olmadığını iddia etti. Fakat kalite kontrol yapıldığını düşünmediğimi söyledim. Araştırdığım zaman bu koltuk takımından başka sorun yaşayanların da olduğunu gördüm. Koltukları kabul etmediğimi, iadesini talep ettiğimi söyledim. Daha sonra İstikbal'in müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulunmak istediğimi dile getirdim, konuştuğum kişi M***** Hanım'dı, o da bir yardımda bulunmadı. Servis evden çıktığında not olarak üründe üretimsel bir hatanın olmadığını yazmış, halbuki telefonda konuşmamız sırasında berjerlerdeki üretimsel hatayı kabul etmişti. Ses kayıtlarını dinlediğiniz takdirde siz de yalan söylediklerini duymuş olacaksınız. Her şey tarih ve saat olarak ispatlı, gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyorum. Aksi takdirde bu işin peşini bırakmayacağım, ayıplı mal satmaktan Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım.

15 Kasım 2024 16:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Kasım 2024 17:30

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Melis sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2025 12:14

İstikbal Mobilya'dan Gelen Kusurlu Ürünler Ve Yetersiz Çözüm

06 Aralık 2024 15:57

03 Mayıs 2024 20:38
İstikbal Ürünlerim Defolu Geldi
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2025 15:33
defolu-koltuk-takimi-ve-iki-yildir-cozulmeyen-servis-sorunu-3.jpg