28 Haziran 2024 14:30

Mart 2023 tarihinde mağazanızda en iyi ürün olarak gösterilen detoks Prime yatak ilk aydan itibaren ve kullanmadığımız halde üst pedi kaymaya başladı. Servis yetkilisi geldiğinde ise bu modelde kaymanın normal olabileceğini bildirdi. Peki neden satın alırken bu sıkıntının olabileceği bize bildirilmiyor en iyi ürün denilerek tavsiye ediliyor. Benim açımdan normal bir durum değil kesinlikle ürünü bu şekilde kullanmak istemiyorum üst pedinin değiştirilmesini talep ediyor, gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

28 Haziran 2024 14:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Temmuz 2024 13:54

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Aldığım Yatakta Kabarma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

Berivan
06 Ekim 2025 19:34
Aldığım Yatakta Kabarma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yatakta Çökme Sorunu Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

24 Mayıs 2025 12:15
Yatakta Çökme Sorunu Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

Detoks Prime Yatağı: Çökme Ve Gıcırdama Sorunları

06 Mart 2025 12:42
Yavuz sonuçtan çok memnun

04 Mayıs 2025 09:08
"Teşekkürler sorunumuz için çağrı merkezi hemen dönüş yaptı arızalı ürün değişim olacak sipariş edildi teşekkürler"
Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2025 10:23

İstikbal Kategorileri