Semra sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 21:11

31 Ekim 2024 tarihinde Brent PPBEV varant aldım; 20,739 adet 0.35'ten, 458 adet 0.29'dan alırken hızlı bir şekilde alım yapıldı. Satış işlemi yapmak için talimat veriyorum, fakat verdiğim satış talimatı kapanıyor ve satış yapamıyorum. 31 Ekim'de fiyat 30'lara kadar çıktı, ancak verdiğim talimattan sadece 1 lot satabildim. Kademe kademe düşürdüm, yine satmadı. Brent fiyatı yükselişte fakat son birkaç gündür PPBEV satamıyorum. Daha önce de başka varantlar aldım, kârda iken satamadım ve zarara uğradım. Varantlarla ilgili bilinçli zarara uğratıldığımı düşünüyorum. Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum.

25 Kasım 2024 13:40

İş Bankası petrol alım varantı, dayanak varlık defalarca yükselmesine rağmen hiç hareket etmedi. İş Bankası keyfi fiyat uygulaması yapmaktadır. Sermaye Piyasası Kurulu'nun acilen konuyla ilgilenmesi gerekmektedir. Varant yatırımcıları mağdur ediliyor; yüzde üç artış gösteren Brent petrol fiyatlarına rağmen varant değeri değişmedi. Bir ay oldu pbahe varant alalı hep düştü bir kıpırdama olmadı 26 Kasım 2024 son günü ve ve çok zarardayım.

İş Bankası Tefas Kurallarını Uygulamıyor?

01 Şubat 2024 15:37

02 Nisan 2024 10:42
İş Bankası Varantlarda Bankalar Keyfi İşlem, Fiyat Uygulamaları Zarar Ettiriyor!

15 Kasım 2024 15:48
İş Bankası'nda Varant Satış Sorunu