Kadsis Hatalı Hesap Açılışı İş Bankası

19 Temmuz 2023 18:15

24.05.2023 tarihinde 2420 nl Gebze şubesinde Altından Dönen Müşteriler İçin Kur Korumalı tl Vadeli Mevduat Hesabı açmak istediğimi söyledim. Şube içerisinde İşCep ile hesap aştık. Beni kadsis sisteminde anlaşmalı oldukları bir kuyumcuya gönderdiler. 26.05.2023 tarihinde altınlarımı kuyumcuya verdim. Altınlarım vadesiz altın hesabına geçti. Yine 26.05.2023 tarihinde aynı şubeye giderek Altından Dönen Müşteriler İçin Kur Korumalı tl Vadeli Mevduat Hesabı açılması talebinde bulundum. Düzenlenen bütün evraklar bu şekilde. Toplamda 3 adet farklı vadede Altından Dönen Müşteriler İçin Kur Korumalı tl Vadeli Mevduat Hesabı açıldı. Bugün altına oranla varlığımı kontrol ettim ve hiçbir değişme olmadığını gördüm. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve bana söylenenle İş Bankası tarafından çarpıldığımı gördüm. Müşteri hizmetleri normal vadeli tl hesabım olduğunu söyledi. Madem vadeli tl hesabı açmak istesem neden kadsis yapayım? Muhtemelen şubedeki bankacı yanlış açtı. Benim çoluğumun çocuğumun hakkını İş Bankası nasıl yer? Böyle şey mi olur? Lütfen bu durum incelensin. Paramı verin

28 Ağustos 2023 10:41

24.05.2023 tarihinde 2420 nl Gebze şubesinde Altından Dönen Müşteriler İçin Kur Korumalı tl Vadeli Mevduat Hesabı açmak istediğimi söyledim. Şube içerisinde İşCep ile hesap aştık. Beni kadsis sisteminde anlaşmalı oldukları bir kuyumcuya gönderdiler. 26.05.2023 tarihinde altınlarımı kuyumcuya verdim. Altınlarım vadesiz altın hesabına geçti. Yine 26.05.2023 tarihinde aynı şubeye giderek Altından Dönen Müşteriler İçin Kur Korumalı tl Vadeli Mevduat Hesabı açılması talebinde bulundum. Düzenlenen bütün evraklar bu şekilde. Toplamda 3 adet farklı vadede Altından Dönen Müşteriler İçin Kur Korumalı tl Vadeli Mevduat Hesabı açıldı. Daha önceden bu konu hakkında şikayetime istinaden şubeden, sorun olmadığına dair dönüş yapıldı. Bugün hesapların 1 tanesinin dönüş günüydü param altın üzerinden kur korumalı değil 26.05.2023 tarihindeki tl tutarı üzerinden geri dönmüş. Ve vadeye bağlamayacaktım benim onayım olmadan 26.05.2023 tarihindeki rakamdan param vadeye bağlanmış. Nerede benim kur korumam. Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor, şubeye ulaşın diyor, şube telefonlara bakmıyor. Bu nasıl bankacılık. Müşteri hizmetleri sadece şikayet kaydı açtı. O kadar. Paramızı kullanamıyoruz, yazıklar olsun.

19 Temmuz 2023 18:42 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talep ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Türkiye İş Bankası A.Ş.

Ahmet
20 Temmuz 2023 12:33

Talebimi ilettim ama sonuç sıfır

İş Bankası Altın Kur Korumalı Hesap Yanlış Bilgilendirme

31 Mart 2024 19:35

İş Bankası Kredi Kartı Eski Soyad Sorunu Ve Başkasına Teslim Edilmesi

Özlem
04 Kasım 2023 17:17
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
04 Mart 2024 16:04