İş Bankası'nda Ödeme Ve Dekont Sorunu Yaşadık

06 Eylül 2024 18:32

Vakıf Üniversitesi kazanan kardeşimin harcını yatırmak için İş Bankası kredi kartını kullandım. Ödeme yapıldı. Okulu arayıp ödemeyi yaptığımı söyledik. Okul, ödeme gelmediğini ve ödeme yaptığınıza dair dekont belgesi gönderin dedi. Mobil İş Bankası'nda bir türlü bu işleme dair belge alamadım. İşlem beklemede görünüyordu. Kaydın son günü defalarca müşteri temsilcisini aradım, bir türlü bir belge alamadım. Şubeye uğradım, yine alamadım. Bir belge alabilmem için 9 gün beklemem gerekiyormuş. Kayıt son gün, yapacak bir şey yok, başka bir kredi kartı kullanarak ödemeyi yaptık ve o bankanın mobil uygulamasında 1 dakika sürmeden dekont alıp okula gönderdik, kaydını yaptık.
Ancak birkaç gün sonra İş Bankası'na yaptığımız ödeme de gerçekleşti. Bu sefer bunu iptal etmeye çalıştım, etmediler. Okulla halledin, iade alın dediler.
Bu nasıl iş anlayamadım gitti. Diğer bankayla ödeme yaptık. Anında dekont evrakımızı alabildik. Ancak 4-5 kişi müşteri temsilcisi ile görüştük, şubeye uğradık, İş Bankası'nda dekont alamadık diye başımıza gelmedik kalmadı. Bu parayı okul vermese İş Bankası yüzünden 23 bin lira paradan olacağız. Okul ödemelerinizi bu banka ile yapmayın. Dekont işlem evrakını bile veremiyorlar.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 12:16

27 Kasım 2024 17:32
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 12:32
Eğitim Kampanyası Taksit İptali Mağduriyeti
Eğitim Kampanyası Taksit İptali Mağduriyeti
Bunyamin sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 09:10

İş Bankası Kategorileri