Cihan sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Borcu Yoktur Yazısı İçin Ücret Talep Etmesi Garipliği

11 Mart 2024 10:25

Kredi borcum bulunmamakta ancak İş Bankası, aracın borcu olmadığına dair yazı için ücret talep ediyor. Davutpaşa şubesi ile yıllardır iletişim halindeyim. Hiç kimse İş Bankası'ndan arayıp 'Bu aracın borcu yok, yazıyı neden almadınız?' diye sormadı. İş Bankası'ndan kredi kullanırken bu tür durumları kontrol etmek gerekiyor. Bugüne kadar birçok kez araç kredisi kullandım ve bu uygulamayı yapan tek banka İş Bankası oldu.

22 Mayıs 2024 09:04

İş Bankası davutpaşa şubesi, yıllar oldu borcu erken 14 aylık faiziyle ödeten İş Bankası hala aracın borcu yoktur yazısını vermedi, daha önce de yazdım tenezzül edip arayıp da araştırmadılar; hiçbir zaman İş Bankası ile çalışılmaz çünkü müşterileri umurumda olmayan bir banka, İş Bankası haricinde hangi banka olursa olsun sorun mu yaşadınız yapılandırma yapar ama İş Bankası hayatta yapmaz yokuşa sürer sizi; İş Bankası dendi mi 1000 defa düşünmek lazım, müşterisini bu kadar umursamayan dünyada hiçbir banka yoktur, Allah İş Bankası ile çalışanlara sabır versin

22 Mayıs 2024 15:40

28 Mayıs 2024 20:07

Dünyada bu kadar duyarsız bir işletme var mıdır acaba? İnsanlar bu kadar duyarsız bir banka ile neden çalışır ki! Müşterilerini umursamayan bir kurumla ne çalışılır ne de para kazandırmamak lazım ; çünkü bugüne kadar İş Bankası müşterilerini tek umursamayan bir kurum olarak çalışmaya devam ediyor; sorun olduğu zaman hiçbir zaman çözüm sunmayan müşterilerini iliğine kadar kullanır, çekinmeyen duyarsız bir banka o yüzden insanların uzak... Tavsiye ederim, sıkıştığınızda sizleri görmezler; işte bu anlar işinizi Allah a bırakırlar ama kendileri alacağını alırlar 50 yıl önce de aynıydı araştırmalarımda şimdi de hiç değişmediler

17 Mayıs 2024 13:38

Yıllardır Kaldırılmayan Rehin Şerhi Nedeniyle Aracımı Satamıyorum

23 Ekim 2025 12:52

Is Bankası Kredi Kartı Borcumun Fazla Çıkarılması

12 Haziran 2024 17:49
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 12:24

04 Nisan 2025 15:16