Sıfır Faizli Kredi Başvurum Neden Reddedildi?

Sıfır Faizli Kredi Başvurum Neden Reddedildi?
23 Ekim 2024 20:531.464

ING bankasına "0(sıfır) faiz ile kredi" için gerekli adımları gerçekleştirerek müşteri oldum. Ancak kredi notum düzgün olmasına rağmen başvurum olumsuz olarak değerlendirilmektedir. Birçek kez denememe rağmen herhangi bir olumlu sonuç elde edemedim. Sorunun çözülmesi konusunda destek rica ediyorum.

24 Ekim 2024 08:59 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Neşe N., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

24 Ekim 2024 14:11

Kredi değerlendirme kriterlerine uygun olmanız durumunda, kişiye özel avantajlı faiz oranlarıyla kredi kullanabilirsiniz. Başvurunuz, kredi notunuz ve kredi talep tutarınız gibi koşullar üzerinden değerlendirilerek sonuçlanmaktadır. Bu kriterlerin sağlanmadığı durumlarda başvurular reddedilebilmektedir. İlerleyen zamanlarda ihtiyacınız olduğunda tekrar başvuru yapabilirsiniz. Dilerseniz ING İhtiyaç Kredisi ile ilgili detaylı bilgi edinebilir, kredi notunuzu nasıl artırabileceğinize ilişkin bilgiye ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

25 Ekim 2024 10:08

Herkese aynı yaklaşımı yapıyorlar. Resmen insanlarla dalga geçmektir bu

0 Faizli Kredi Başvurusunda Sürekli Ret Alıyorum

13 Ekim 2024 13:251.124

"Sorun çözüldü, teşekkürler"

0 Faizli Kredi Başvurusunda Sürekli Ret Alıyorum
2 Yorum

Sıfır Faizli Kredi Kampanyasında Başvuru Reddi Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

11 Haziran 2025 14:491.221

ING bankasının yeni müşterilere özel sıfır faizli kampanyasından faydalanmak için müşterileri oldum ancak başvurum daha ...

ING İhtiyaç Kredisi Hüsranı!

ING İhtiyaçKredisi Hüsranı!

Sabiha
ING Bank Kredi Erken Kapama İşlemi Yapılmıyor!

ING Bank KrediErken Kapama İşlemi Yapılmıyor!

Baran

Öne ÇıkanKonular