ING Bank 0 Faizli Kredi Yalanı

ING Bank 0 Faizli Kredi Yalanı
23 Eylül 2024 22:40

ING Bank faizsiz kredi reklamını görünce hesap açılışı yaparak bu kampanyayı değerlendirmek istedim. Mobil uygulamayı defalarca silip tekrar yükledikten sonra adımları geçerek müşteri oldum. Reklamı yapılan kredi için başvuru yaptığım da herhangi bir neden belirtilmeden olumsuz olduğu tarafımca görüntülendi. Müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmede yapmış olduğum başvuru için yeterli kredi puanına sahip olmadığım söylendi halbuki uygulama bana hiçbir sebep sunmadı. Sonrasın da tekrar müşteri hizmetleri üzerinden yapmış olduğum kredi başvurusu aynı rakam üzerinden olumlu şekilde ilerleyip aylık faiz uygulanacağı bilgileri tarafıma iletildi. Yalan ve yanlış reklam yaparak insanları müşterisi yapmaya çalışan bankanızı kınıyorum bana ve bir çok insana güven konusun da hayal kırıklığı yaşattınız. Politikanız insanları aldatıcı reklamlar üzerinden müşteriniz yapmak ise bu politikanız size sadece güvensizlik ve kara bir leke olarak geri dönecektir.

24 Eylül 2024 09:09 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Erkan Ö., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Teşekkürler.

24 Eylül 2024 11:27
24 Eylül 2024 17:05

Bir ihtiyacım söz konusu olsa dahil bankanızla herhangi bir iletişim kurmayacağımı bilmenizi isterim. Kimlik bilgilerimi bankanızla paylaştığım için kendimi çok rahatsız hissediyorum şu an.

ING Mobil'de Kredi Başvurusu Tamamlanamıyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

İlhan
12 Ağustos 2025 16:53

Tamer
23 Eylül 2024 16:27
ING Bank Kredi Başvurusunda Güven Sorunu
ING Bank Kredi Başvurusunda Güven Sorunu
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
26 Ağustos 2024 20:09
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
28 Ocak 2024 11:13
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
14 Ekim 2024 11:37