Selma sonuçtan çok memnun

03 Aralık 2024 14:20

Merhaba;
ING Bank kredimi onayladı ödeme planına kadar gösterdi fakat başvuru tamamlama sürecinde işleminize devam edemiyoruz tekrar deneyin. Uyarısı veriyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda geri arama bildirimiz var diyor kapanıyor, asla geri dönüş de olmuyor. Ben onaylanan kredimi neden kullanamıyorum, sistemsel hata diyor sistemle alakalı problem neden beni mağdur ediyor? Neden asla dönüş olmuyor? Kredi ile ilgili acaba herkese aynı oranlardan gösterip sisteme hata mı deniyor diye eşim de denedi başvuruyu, ona direkt olumlu cevap veremiyoruz diye yanıt geldi, bana tanımlanan bir hak var ve ben bunu kullanamıyorum, kullanamayacaksam neden tanımlanıyor?

15 Aralık 2024 00:36

ING Bank ile sürekli aynı problemi yaşıyorum. Onaylı kredimin başvuru sürecine devam edemiyorum. Onaylı bir kredim var. Kullanmak neden bu kadar zor. Canlı desteğe bağlandım uzun uğraşları sonucunda temsilcinin dediği şubeye gitmeni gerekiyor. Yani kredi başvurusu alınıyor. Onayı da geliyor. Kullandırmak için neden şubeye gitmek gerekiyor anlamıyorum. Şubeye gidemeyeceğimi söylediğimde ara ara deneyin teknik sorun çözülür diyor.

03 Aralık 2024 14:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Selma A., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Teşekkürler.

03 Aralık 2024 16:35

Konuyla ilgili sizinle telefonla iletişime geçtik. İyi günler dileriz.

15 Aralık 2024 00:37

Yine aynı problemi yaşıyorum. Lütfen bu soruna bir çözüm bulun.

16 Aralık 2024 10:59
onaylanan-krediyi-kullanamama-sorunu-2.jpg
onaylanan-krediyi-kullanamama-sorunu-1.jpg

Onayladığınız hesabıma yatırdığını krediyi nasıl geri çekebiliyorsunuz siz. Nasıl maaş dili ek geliri kabul etmiyorsunuz! Madem edilmiyor neden en başta kredi onaylanıyor. İlk kredide farklı bir prosedür ikinci de nasıl farklı olabiliyor. Onaylanıp hesabıma yatırdığının daha sonra geri çektiğiniz krediyi kullandırmak zorundasınız. Madem onaylanmayacak madem kullandırılmayacak en başından onaylayıp KKB skorumu düşüremezsiniz. Onaylayıp daha sonrasında başka bir şeyle karşıma çıkamazsınız. Kredi ödenmezse düzenli bir şekilde ona göre işlem yapın.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
12 Mart 2025 00:19