Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Emekli Promosyon Çilesi

16 Kasım 2023 13:58

ING Bank'a emekli maaşımı taşımak üzere 01 Eylül 2023 tarihinde hesap açtırdım. Eylül ayında emekli maaşım ING Bankası'na yatmadı. 02 Ekim tarihinde güncel promosyon koşullarında değişiklik olduğu için tekrar telefon ile görüştüm. Ekim promosyon koşulları benim için daha avantajlı olduğu için Ekim promosyon koşullarından yararlanmak istediğimi belirttim. Ekim promosyon koşulları olan 8.500 TL Nakit artı 4 otomatik ödeme faturasına 4.000 TL toplamda 12.500 TL promosyondan faydalanabileceğim konusunda teyit alarak anlaştım. Ekim ayı maaşım yattığında 8.500 TL Nakit promosyonu aldım. 4 otomatik fatura talimatı verdim. 23 Eylül tarihine ilk faturama, 02 Kasım tarihinde ikinci 500 TL promosyon yattı. Aradığımda Eylül promosyonunun 500 TL olduğunu ancak teyitleştiğim fatura başına 1.000 TL'nin teknik bir hatadan dolayı yatmadığını söylediler ve 03 Kasım tarihinde 500+500 TL daha promosyon yatırılarak ilk 2 fatura promosyonumu uzun uğraşlar sonunda aldım.

Ancak 06 Kasım ve 13 Kasım tarihlerinde ödenen diğer 2 faturam ile ilgili hiç promosyon alamadım. Sözleşmede fatura ödemesini takip eden 3 gün içinde yazmasına rağmen sürekli incelendiği söyleniyor. Defalarca aramama rağmen tatmin edici bir cevap alamıyorum. Sürekli reklam veren ve müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmaya çalışan bir banka olarak bildiğimiz ING aslında hiç de öyle değilmiş. Bana Ekim ayı şartlarından yararlanamayacağım söylenseydi ona göre karar verirdim. Sorunumla ilgili yapıcı bir çözüm ya da net bir cevap istiyorum. ING ile çalışmayı da bir daha düşünmeliyim.

16 Kasım 2023 14:18 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhaba Mustafa Y., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

16 Kasım 2023 14:33

Konuyla ilgili sizinle telefonla iletişime geçtik. İyi günler dileriz.

16 Kasım 2023 14:34

Sorunum çözülmedi

Şehnaz sonuçtan hiç memnun değil

Şehnaz
22 Kasım 2023 23:28

Huriye
27 Şubat 2024 09:33

ING Bank Promosyon Sözünü Tutmuyor

İsmail
13 Mayıs 2024 23:43
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
08 Mart 2024 16:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 11:40

ING Kategorileri