Emirhan
30 Temmuz 2024 13:49

2023 yılında satın aldığım HP marka dizüstü bilgisayarımı ısınma problemleri ve ses sistemlerinde yaşadığım problemler nedeniyle genel bakım ve fan temizliği için servise gönderdim. 1 hafta bekledim ve sonuç olarak servis formu kağıdında yazdıklarına göre fan temizliği, termal macun değişimi, ses driverlarının güncellendiği ve genel bakımların yapıldığı söylendi. Ama hiçbirinin yapıldığını düşünmüyorum ve hiçbir işlem yapılmadan geri gönderildiğini düşünüyorum çünkü fanlarım gözle görülebilir şekilde tozluydu. Bilgisayarım açar açmaz bir uygulama açmadan yüksek dereceleri görüyor ve hala aynı şeyleri yaşıyorum. Fiziksel durum raporlarında ise adaptörümün çalışmadığı ve iç ekran gelmediği söyleniyor. Bu yüzden de kontroller yapılamamış. Adaptörümde ve şarj cihazımda herhangi bir sorun bulunmamaktadır ve gayet düzgün çalışmaktadır. Çalışmasa bile şarjını full bir şekilde göndermiştim ve servisten geldikten sonra bilgisayarımı şarja takmadan açıldı. Sanırım yetkili arkadaşlar power tuşunun yerini bulamadılar veya bir işlem yapmamak için bulmak istemediler. Servis formunda aksesuar kısmında garanti belgesini kutunun üzerine yapıştırmama rağmen garanti belgesinin olmadığı yazıyor ve kullanım kılavuzunu içine koyduğum halde onun da olmadığı yazıyor. Servis kısmında kesinlikle bir işlem yapılmadığını ve otomatik formu doldurup bilgisayarımın bir hafta boş yere bekletilip bir işlem yapılmadan bana geri gönderildiğini düşünüyorum.

01 Ağustos 2024 11:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sibel
05 Şubat 2024 12:30

Benhur
08 Eylül 2023 13:04

Dilara
21 Kasım 2024 22:56

İbrahim
15 Mayıs 2025 15:24
Emre sonuçtan hiç memnun değil

HP Yetkili Servis İlgisizliği Ve Sorumsuzluğu

Emre