18 Kasım 2024 14:173.558

Merhaba, 10.11.2023 tarihinde Trendyol'dan aldığımız Hoover HF122RH 011DİKEY SÜPÜRGE'nin toz hanesinin plastik kilit mekanizması kırıldı. Hoover müşteri hizmetlerine zar zor ulaştım. Yaklaşık 40 dakika sonunda bana en yakın müşteri hizmetlerinin numarasını verdiler. Servise sorduğumda bu kısmın garanti kapsamına girmediği belirtildi. Oysaki toz hanesini açmak için alttaki mandala hafif bir şekilde baskı uyguluyorsunuz. Bu esnada çok kötü bir plastik olan bu aparat kökünden kırıldı. Bunda benim yapabileceğim bir şey yok!. Fabrika bu kısımı garanti kapsamına almıyormuş olacak iş değil. Parçanın fiyatı neredeyse süpürge ücreti kadardır. Acilen bu mağduriyetimizin girilmesi ve garanti kapsamında değiştirilmesi gereklidir. Bu haksızlıktır!

18 Kasım 2024 17:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Hoover Tüketici Hattı

20 Kasım 2024 13:24

Beni kimse aramadı!

26 Kasım 2024 17:48

Beni hala arayan olmadı. Yalandan sızı arayacağız diye cevap yapıyorlar! Acilen çözüm bekliyorum. Bu urunu alırken ben sigorta bile yatırdım ama fabrika bu kısmı karşılamıyormuş zaten ürünün en kötü kısmı burası bunu bildikleri için muaf tutuyorlar!

3 Aralık 2024 14:56

Beni hala arayan olmadı. Arkadaşlar bu firmadan ürün almayınız size tavsiyem o ürün belki diğer markalara göre bir tık ucuz olur ama arkasında duran yok. Paramı helal etmiyorum

11 Aralık 2024 13:43

Beni hala arayan yok yalan söylüyorlar atılan mesaj otomatik bir mesaj!

25 Aralık 2024 11:23

Beni hala arayan yok uzak durun bu markadan!

Yasin
Yasin
Benzer Şikayeti Var
31 Ekim 2025 15:43

Çözülmedimi sorununuz? Bende aynı üretim hatasından talep açtım bekliyorum ona göre THH başvuracağım

Hoover Servisi Ve Arızalı Ürün Meselesi

Zeynep
Zeynep
6 Ocak 2024 15:212.540

Trendyol üzerinden Hoover hf 200 model süpürge aldım, biraz zaman geçtikten sonra İskenderun servisine çekmiyor şikayeti...

1 Destek

Hoover Süpürge Başlık Mandalı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Kerem
Kerem
17 Ekim 2024 11:532.718

Hoover H-Free 300 model süpürgemin, garanti süresi dolmadan günlük kullanımda zamanla yıpranıp başlık mandalı kırıldı. S...

Hoover Süpürge Başlık Mandalı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
1 Destek1 Yorum