Hoover Kurutma Makinesi Mağduriyeti Ve Servis Sorunu

Hoover Kurutma Makinesi Mağduriyeti Ve Servis Sorunu
17 Ocak 2024 23:589.629

27.11.2023 tarihinde Media Markt'tan Hoover marka çamaşır kurutma makinesi satın aldık. 06.12.2023 tarihinde ürün bize teslim edildi. Aynı gün Hoover servisini arayarak kurulum için randevu aldık. İki saat sonra, haber verilmeden gelen servis elemanı, evde olduğumuzu kontrol etmek için aradı ve eve geldi. Makinenin sol tarafını incelediğinde, yan kısmının alt tarafa göçtüğünü fark etti. Ürünün kusurlu olduğunu gördük ve değişimini talep ettik. Ancak servis elemanı, ısrarla sadece sol tarafı değiştirmek istedi. Anlaşmazlık üzerine servis elemanı ayrıldı. Media Markt müşteri hizmetleriyle görüştüğümüzde, servisin durumu tutanak altına alması gerektiğini ve makinenin şu anki durumunu videoya çekmemizi söylediler. Servis elemanını tekrar aradığımızda, tutanağı zaten tuttuğunu ve bize veremeyeceğini ifade etti. Değişim talebimizi servise ilettiğimizde, onay verdiklerini söylediler; ancak bir ay geçmesine rağmen herhangi bir ilerleme olmadı. Defalarca Hoover servisini aramamıza rağmen dönüş alamadık. Bugün tarih 17.01.2024 ve makine hâlâ ilk günkü gibi açık ve kullanılamaz halde odada duruyor. Kimsenin sorunumuzla ilgilenmemesi üzerine mağduriyetimizin acilen çözülmesini talep ediyoruz. Yaklaşık 1.5 aydır süren bu sorun nedeniyle, kış günü kullanamadığımız makinenin ikinci taksitini ödemek zorunda kalacağız.

18 Ocak 2024 08:56 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Hoover Tüketici Hattı

Murat
Benzer Şikayeti Var
26 Aralık 2024 21:48

Geri iadesi varsa iade edin bir rkulancı olarak diyorum makine bozulduğunda servis sıfır aleni sürünürsün

9 Ocak 2024 00:172.950

"Bu sorunumun çözümlenmesi Hoover markasından ziyade ürünü almış olduğum Media Markt mağaza çalışanın ilgisi ile alakalı ve Hoover bölge sorumlusu ile ilgilidir. Markanın teknik servisi genel olarak fiyasko olarak aklıma kazınmış bulunmaktadır. Sorunun çözümüne kavuşmamızı sağlayan ilgili arkadaşlara teşekkür ederim."

Hoover Kurutma Makinesi Sorunu Ve Değişim Talebi

11 Ocak 2025 17:5919.437

09.11.2024 tarihinde Media Markt mağazasından Hoover marka çamaşır kurutma makinesi satın aldık. Ürünün teslim edilmesi ...

1 Destek1 Yorum

Hoover Ek Garantisi İle İlgili Yaşadığım Sıkıntı

8 Ocak 2024 18:242.429

"Hızlı bir dönüş oldu teşekkürler."

Tümünü Gör
Hoover Tokaç Kırılması Ve Yerinden Çıkması

Hoover TokaçKırılması Ve Yerinden Çıkması

Dilek
Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kurutma Sırasında Su Alıyor!

Hoover KurutmalıÇamaşır Makinesi Kurutma Sırasında Su Alıyor!

Yeşim
Hoover Hayal Kırıklığı Su Haznesi Problemi!

Hoover HayalKırıklığı Su Haznesi Problemi!

Cafer
Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi İlgisizliği!

Hoover KurutmalıÇamaşır Makinesi İlgisizliği!

Ozge
Hoover Dry& Wash Kurutmalı Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!

Hoover Dry& WashKurutmalı Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!

Ahmet
Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi Sorunu!

Hoover ÇamaşırKurutma Makinesi Sorunu!

Fatma

Öne ÇıkanKonular