Hoover Çamaşır Makinesi Pişmanlık Sebebi

17 Ocak 2024 19:10

Hoover marka çamaşır makinesi aldım, henüz garanti kapsamının dışında değil. İçerisinde bulunan tambur tokalarından iki tanesi kendiliğinden söküldü. İlk defa çamaşır makinesi kullanmıyorum, bundan önceki makinemi 10 yıldan uzun kullandım, yenilemek için tüm beyaz eşyamı Hoover ile değiştirdim fakat görüyorum ki tam bir pişmanlık.

Müşteri hizmetleriyle görüşmemde durumu belirttiğimde ve garantiyi sorgulattığımda, garanti kapsamının içinde bulunduğumu söyledi. Servis az önce gitti, parça başı 600 TL ve ayrıca servis ücreti talep etti. Fiyatların aşırı yüksek olmasının yanında bunun müşteri hatası olduğunu söyledi.

Çamaşır makinesi çamaşır yıkamak için var değil mi? Çamaşırları içine tıkmıyorum, belirli bir oranın üzerinde çamaşır koymuyorum bile, hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum, yaşadım. Memnuniyetimden dolayı çevremdeki herkese Hoover çamaşır, kurutma ve bulaşık makinelerini önerdim ve tüm arkadaşlarımın kurutma makinesi almasına sebep oldum. Şimdi ise tamamen pişmanım.

18 Ocak 2024 08:56 (Şikayetten 13 saat sonra)

Gülay
23 Ekim 2023 05:23
İsmail sonuçtan çok memnun

Hoover Çamaşır Makinesi 5 Ayda Arıza Yaptı, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

İsmail
13 Temmuz 2025 15:26
"Parça ücretsiz değiştirildi teşekkür ederim. Keşke en başta yapmanız gerekeni yapsaydınız Hoover markasını ilk defa kullanıyorum ve bu benim için kötü deneyim oldu küçük parçalar yüzünden müşteri kaybediyorsunuz lütfen garanti kapsamını genişletin önemli olan müşteri memnuniyeti"
Merter sonuçtan hiç memnun değil

Merter
29 Aralık 2023 12:23
Hoover Makinem Yine Garanti Dışı Kaldı!

Serpil
16 Temmuz 2024 14:39