Hoover Bulaşık Makinesi: Garanti Kapsamı Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

27 Kasım 2024 22:483.831
Özlem'in Teşekkür Mesajı
Hoover marka bulaşık makinemin arızası servis tarafından giderildi. Teşekkür ederim

Hoover marka bulaşık makinemin kapağı yavaşça açılırken 'çat' diye bir ses geldi ve kapak elimle tutup aşağı kadar indireceğim hale geldi. 22 Kasım Cuma günü servisi aradım. 30 Kasım'da garantimin biteceğini söylediler. Çarşamba günü servis geldi ve yayının koptuğunu, garantiye girmediğini söylediler. İki tane yay için iki bin lira fiyat verdiler. Düğmesi, tuşu dokunmatiği olsa kullanıcı hatasını kabul edeceğim. Fakat kapağın içindeki, gözümle görmediğim ve dokunamadığım yayın kopması nasıl kullanıcı hatası oluyor, anlamadım. Müşteri hizmetlerine kabul etmediğimi, nelerin garantiye girdiğini sordum. İnternet sitelerinden bakmamı söylediler. Malı satana kadar her şey. Müşteri memnuniyetine önem sıfır. İlgi sıfır. Geri dönüş yapılmaz ve garantisi bitmeden kapağı düşen makinem tamir edilmezse yasal yollara başvuracağım. Çevremdeki herkese tavsiye ettiğim bir üründü. Tam bir hayal kırıklığı oldu.

27 Kasım 2024 22:44

Hoover marka bulaşık makinemin kapağı çat diye bir ses gelmesi sonucu yavaş açılma işlevini kaybetti. 22 Kasım cuma günü servisi aradım ve garanti süremin 30 Kasım da dolacağını ve o süre gelmeden servis göndereceklerini söylediler. 27 Kasım çarşamba günü servis geldi ve kapağın içindeki bizim görmediğimiz dokunmadığımız yayların koptuğunu ve kullanıcı hatası olduğunu ve garanti kapsamına girmediğini söyleyip iki bin lira da bir fiyat verdiler. Kabul etmediğimi görünmeyen bir yaya ne yapmış olabileceğimi sordum. Cevap yok. Müşteri hizmetlerini aradım garanti kapsamına ne giriyor diye sordum. Gayet ilgili bir şekilde internetten açıp bakmamı söylediler.👏👏 Düğmeleri dokunmatiği olsa anlayacağım. Garanti süresi dolmayan makinemin kapağının içindeki görmediğim yayın kopması nasıl müşteri hatası olabilir. Malı satana kadar her şey. Ürününüzün arkasında durun lütfen. Herkese tavsiye ettiğim bir üründü. Tam bir hayal kırıklığı oldunuz. Garantim bitmedi. Mağduriyetimin giderilmesini aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim.

28 Kasım 2024 14:49 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Hoover Tüketici Hattı

13 Aralık 2024 16:32

Çağla
Çağla
26 Mart 2025 11:473.385

Hover marka bulaşık makinesi aldım. Almaz olaydım. Evdeki hiçbir ürünümde sıkıntı yokken bu ürün kendi kendine yandı (bi...

Hover Bulaşık Makinesi: Sorunlar Ve Saygısız Hizmet

Hoover Bulaşık Makinesi: Kurulum Sonrası Motor Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

İsmail
İsmail
11 Şubat 2025 12:593.248

"Yaşadığım sorunu ivedilikle çözüme ulaştırdığınız için teşekkürlerimi sunarım."

1 Yorum

Hoover Bulaşık Makinesi Mağduriyeti

Gülbeyaz
Gülbeyaz
1 Ocak 2025 01:101.685

1 ay önce Hoover AXI bulaşık makinesi aldım. Makineyi iki gün içerisinde teslim ettiler. Ertesi gün servis kurdu. 30 san...

Hoover Bulaşık Makinesi Montajında Randevu Ve Servis Sorunları: Hayal Kırıklığı

Tarık
Tarık
20 Mayıs 2025 18:103.031

İnternet üzerinden Hoover marka bulaşık makinesi aldım. Makine geldikten sonra kurulum randevusu için cuma günü müşteri ...

Tümünü Gör
Hoover Müşteri Mağduriyeti

Hoover MüşteriMağduriyeti

Esra
Hoover Bulaşık Makinesi Aylardır Arızalı – Servis Gelmiyor!

Hoover BulaşıkMakinesi Aylardır Arızalı – Servis Gelmiyor!

Gülsevim
Hoover Bulaşık Makinesi Pişmanlıktır!

Hoover BulaşıkMakinesi Pişmanlıktır!

Rahmi
Hoover Bulaşık Makinesi Arızası

Hoover BulaşıkMakinesi Arızası

İbrahim
Hoover Kötü Yıkayan Bir Makine Markası, Hiçbir Çözümü Yok!

Hoover KötüYıkayan Bir Makine Markası, Hiçbir Çözümü Yok!

Semine
Hoover Temiz Yıkamıyor Makine Ben Değişim İstiyorum!

Hoover TemizYıkamıyor Makine Ben Değişim İstiyorum!

Melisa

Öne ÇıkanKonular