Homend Ve Karaca (Yasal Kontrol Süresi Olan 20 İş Gününü Aşma)

29 Mart 2024 11:203.692

Homend ve Karaca (Servis hizmeti kalitesizliği, umursamazlığı, müşteri hizmetlerinin trajikomik cevapları)
02.03.2024 de Kocaeli İzmit servisi kabasakal ELEKTRONİK'E Homend Royal tea (çay makinesi) arıza sebebiyle teslim ettim.
Servis numarası: 04454782_1017
serviste elinde parça olmadığını ve ürünü 16.03.2024 de Homend servis merkezine kontrole göndereceğini beni arayıp izah etti, tamam dedim.
28.03.2024 de tarafıma gelen SMS de ; 04454782_1017 talep numaralı servis kaydınıza ait ürün servis merkezimize ulaşmış ve servis /inceleme süreci başlatılmıştır. En geç 20 iş günü içerisinde sonuçlandırılarak size bilgi verilecektir.
29.03.2024 de tarafıma gelen SMS de ; 04454782_1017 servis numaralı gönderiniz, Karaca servis merkezimizde operasyon işlemleri başlatılmıştır.
Bir ürünün arızası var ise ürün yetkili servise teslim edildikten sonra yasal Süre 20 iş günüdür.
Teslim tarihi 02.03.2024 ve bugün 29.03.204, yani yasal sürenin 20. İş günüdür.
Müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettiğimde bana diyor ki ; beyefendi ürün merkez servisimize yeni teslim edildi, 20 iş günü içerisinde kontrol sağlanacaktır. Ben zaten 02.03.2024 de sizin yetkili servisinize ürünü teslim etmişim, servis ile aranızdaki kopukluk beni alakadar eder mi? Etmez. Neye istinaden bana bir 20 iş günü daha bekleyeceksiniz şeklinde cevap verebiliyorsunuz. Keyfinize göre kanun mu çıkartıyorsunuz!
Homend ve Karaca ; Ürünümü bugün kontrol edip kargoya verip gönderecek misiniz? Ya da yenisi ile değiştirip bugün kargoya verecek misiniz?
Yasal süre 20 iş gününü aşma hakkınız bulunmamaktadır. Yaptığınız işlem yasal değil.
Bu ürünün bugün kargoya verilmesini talep ediyorum.

31 Mart 2024 02:58

Yasal olarak servisin 20 iş günü içerisinde ürünü kontrol edip tarafıma göndermesi, eğer onarım yapamıyorsa yenisi ile değiştirmesi gerekirdi ancak yapmadı. Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

Tugba
Tugba
21 Ağustos 2024 19:222.897

Karaca online alışveriş sitesinden almış olduğum Homend Royal Tea çay makinesi arızalı çıkmıştı. Faturama ulaşamadığım i...

2 Destek

Nazan
Nazan
26 Mart 2024 10:082.842

11.03.2023 tarihinde Karaca'dan Homend Royaltea çay makinesi aldım. Bir haftalık kullanımdan sonra ürün çalışmamaya başl...

2 Destek

Onur
Onur
25 Ocak 2024 11:102.806

Teknik servisinize 25.12.2023 tarihinde Homend marka çay makinemi gönderdim. Ürünün faturası olmadığı için red cevabı al...

1 Destek1 Yorum

Karaca Ve Homend Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

Hulya
Hulya
9 Ocak 2025 11:473.019

09.03.2023 tarihinde Karaca online satış mağazasından aldığımız Smart Royaltea 1791H inox siyah çay makinesi bozuldu. 17...

Tümünü Gör
Homend Çay Makinesi Arızaları

Homend Çay MakinesiArızaları

Sevgi
Homend Çay Makinesi 3 Kerede Bozuldu!

Homend Çay Makinesi 3Kerede Bozuldu!

Seda
Homend Konuşan Çaycı Arızası.

Homend Konuşan ÇaycıArızası.

Buğra
2 Aylık Homend Çaycının Birden Çalışmamaya Başlaması!

2 Aylık HomendÇaycının Birden Çalışmamaya Başlaması!

Mervenur
Homend Çay Makinesi Arızası