Homend Nasıl Bir Müşteri Hizmetleri Alakasızlığı, İlgisizliği

17 Eylül 2024 02:21

12.09.2023'te Homend marka filtre kahve makinesi aldım. Daha 5 ay geçmeden bozulan kahve makinemi Homend servise gönderdim ve ana kart tamamen değişerek tamir edip gönderdiler ve üstünden yine 5-6 ay geçmişti ki yine arızalan kahve makinemi tekrar servise gönderdim ama bu sefer ücret iademi ya da yeni ürün talebimi ilettim. Çünkü daha bir yıl yeni dolmuşken hatta ürün değişimini daha 5 ay dolduğunda arıza yaptığında değiştirmeleri gerekirken bu sefer istemediğimi ilettim. Ancak şimdi ürünümde hiçbir arıza olmadığına dair servis fişini gördüm bana tekrar aynı ürünü gönderiyorlar. Ürünün çalışmadığına dair video da elimde var. Satın aldığım faturam, ilk servise gönderdiğim ve şimdiki servis fişi de elimde. Ben anlamıyorum sattıkları elektronik alet 1 yılda 2 kere arıza veriyorsa bunun sorumlusu müşteri midir? Yoksa kurumsal olduğunu düşündüğüm ve ürününün arkasında durup müşteri memnuniyet adına 2. Kere arıza sonrası talep edilen iade ve ya yeni ürünü göndermeyen Homend markası mı? Bu konuda yetkili kişilerin beni bilgilendirmesi ve talebim üzerine gereken çözümlemenin yapılmasını istiyorum. Müşteri olarak haklarımı da her şekilde arayacağım. O yüzden en hızlı şekilde iletişiminizi bekliyorum. Servisiniz beni arayıp bilgi bile vermedi. Evde çalışmayan makine size gelince mi çalıştı? Gerçekten hayret bir şey. Ekte size bütün evrakları videoyu da gönderiyorum.

profile profile profile
17 Eylül 2024 19:28

Ürün bugün bana ulaştı ve tahmin ettiğim gibi çalışmıyor. Nasıl bakmış acaba servis anlamış değilim. Şikayetime istinaden ne arayan var ne iletişim kuran. Bu kadar kötü bir hizmet nasıl oluyor?

Homend Coffee Break Kahve Makinesi Sürekli Arızalı Ve Garanti Desteği Yetersiz

Filiz
11 Ekim 2025 14:37
Homend Coffee Break Kahve Makinesi Sürekli Arızalı Ve Garanti Desteği Yetersiz

Nurcan
18 Temmuz 2024 13:22

Neşe
03 Ocak 2024 12:50
Gülce sonuçtan hiç memnun değil

Gülce
06 Mart 2025 18:01