Yiğit sonuçtan çok memnun

Hepsijet Yarın Kapında Siparişimi 7 Gündür Rehin Aldı

Hepsijet Yarın Kapında Siparişimi 7 Gündür Rehin Aldı
29 Ağustos 2024 20:35
Yiğit'in Teşekkür Mesajı
“Hepsijet Genel Müdürlüğü'nde Çağla Hanım ilgisi ve özeni için teşekkür ederim. Gerçekten işinde çok başarılı biri. Ancak sipariş para iadem hala Hepsiburada.com tarafından yapılmadı. Kendisi konuyu takip ettiğini belirtmişti. Bilgi rica ediyorum.”

Yarın kapında teslimat seçeneğiyle verdiğim 162 917 307 numaralı siparişim maalesef 7 gündür kargoda ve ben Ankara'da yaşıyorum, üstelik siparişim de Ankara'dan kargoya verilmiş. Ne yazık ki, Hepsijet ile bu tür gecikmeler yaşamak artık beni gerçekten çok hayal kırıklığına uğratıyor. Bu deneyim, sipariş sürecine olan güvenimi zedeliyor ve böyle bir durumun tekrar yaşanmasından endişe duyuyorum. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren bir firma olarak düşündüğüm Hepsijet'in bu durumun farkına varıp daha özenli olmasını temenni ediyorum. Bu tarz gecikmeler, alışveriş deneyimini ne yazık ki olumsuz etkiliyor ve bu durumun bir daha tekrarlanmamasını umut ediyorum. Müşterilere daha iyi bir hizmet sunulmasını beklerdim; umarım bu mesajım yapıcı bir şekilde dikkate alınır. Bu noktada, Hepsijet'ten beklediğim, siparişimin en kısa sürede tarafıma ulaştırılmasıdır. 7 günlük bu gecikmenin ardından, yarın siparişimi teslim almayı umuyorum. Hepsijet gibi bir firmanın müşteri memnuniyetine değer verdiğini düşünerek, bu konuda hızlı bir çözüm bekliyorum. Siparişimin acilen teslim edilmesi için gerekli adımların atılacağına dair güvenmek istiyorum. Yarın bu konunun çözüme kavuşacağına dair desteğinizi bekliyorum.

02 Eylül 2024 09:08

162 917 307 numaralı Hepsijet tarafından taşınan Hepsiburada siparişimin Hepsijet'in operasyonel sebepleri tarafından teslim edilmeyeceği bilgisi bana Hepsijet Genel Müdürlüğü'nden ulaştı. Konuyu Hepsiburada.com'a da aktaracaklarını söylediler. Hepsiburada müşteri temsilcilerine online yazılı görüşme anlamında bağlanamıyorum çünkü sürekli çok yoğunlar. Hepsijet tarafından siparişimin teslim edilmeyeceği bilgisi paylaşıldıktan sonra 162 917 307 numaralı siparişimin derhal para iadesini talep ediyorum.

29 Ağustos 2024 20:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

30 Ağustos 2024 11:23

Merhaba Yiğit Ö. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

30 Ağustos 2024 14:32

Yanıtlıyorum.

30 Ağustos 2024 15:29

Merhabalar konuşmamıza istinaden tekrar arayacağınızı belirtmiştiniz. Sanırım aradınız ve cevap veremedim. Tekrar arayabilir misiniz?

31 Ağustos 2024 21:32
02 Eylül 2024 09:12

Zeynep
16 Ağustos 2025 11:55
yarin-kapinda-secenegiyle-siparis-edilen-kargo-dort-gundur-teslim-edilmedi-1.jpg

22 Eylül 2025 11:21
hepsijet-yarin-kapinda-teslimatinda-adres-hatasi-ve-musteri-magduriyeti-1.jpg
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2025 14:24

Hepsijet Kargom İki Gündür Teslim Edilmiyor Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

23 Ağustos 2025 17:54
hepsijet-kargom-iki-gundur-teslim-edilmiyor-musteri-hizmetleri-cozum-sunmuyor-1.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2025 14:37

hepsiJET Kategorileri