Hepsijet İşini Bilmeyen Sorumsuz Kurye!

20 Ocak 2024 23:37

Siparişimi dağıtıma çıkaran kurye, evime hiç uğramamış olmasına rağmen, 2 gün üst üste ''Alıcı adreste bulunamadı'' notunu düşmüş. Üçüncü gün sabah 07:17'de de aynı notu bırakarak kargoyu iade etmiş. Param hesabıma geri yatırıldı ve sekiz günlük para iadesi beklemek zorunda kaldım. İkinci gün müşteri hizmetleri ile görüştüğümde iadeyi durdurma tutanağı tutulacağı söylendi; ancak ertesi sabah iade edildi. Lütfen çalışacağınız şubeleri ve kuryeleri dikkatlice seçin ya da eğitimlerini sağlayın. Müşteri hizmetleri, kuryenin çöp konteynerinin bulunduğu bir sokak resmi çektiğini ifade etti. Beni mahallede birilerine sormak, evime gelip zili veya kapıyı çalmak akıllarına gelmemiş. Ben Premium üyeyim ve bütün siparişlerimin Hepsijet ile ve özellikle aynı kurye ile gelmeyeceğini, iade edileceğini bile bile artık sipariş vermem sanırım. Hatay/Arsuz'dan yazıyorum. İskenderun şubenizden bahsediyorum.

20 Ocak 2024 23:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

22 Ocak 2024 09:32

Merhaba Ahm E. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

04 Ocak 2024 17:38

25 Temmuz 2024 10:16
Hepsijet Kargo Paketimi Teslim Etmeden İade Olarak Alıcıya Gönderdi

Hepsijet Kargom Evime Gelmeden Teslim Edilemedi Bildirimi Aldım

Batuhan
06 Eylül 2025 15:14
Fatima sonuçtan hiç memnun değil

Fatima
30 Kasım 2023 12:57