20 Temmuz 2024 18:15776

Hasarlı Televizyon ve Kargo Süreci hakkında Şikayet

Sayın Yetkili,

30 Haziran tarihinde Vatan Bilgisayar'dan TCL markalı 65 inç bir televizyon satın aldım. Televizyon, 3 Temmuz tarihinde tarafıma teslim edildi. Ancak, televizyonun ön tarafında avuç içi büyüklüğünde bir delik ve ayak izi olduğunu fark ettim. Kargo görevlisi ürünü indirirken benden onay aldı ve ürünü indirdikten sonra paketin yırtık olduğunu gördüm. Ne yaptıysam kargo görevlisi ürünü geri almadı ve ürünü bırakarak ayrıldı.

Bu durumu hemen TCL ve Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerine bildirdim. Ürünü Vatan Bilgisayar'a teslim ettim ve kargo görevlisinin tutanak tutmasını sağladım. Ancak, bugün 20 Temmuz olmasına rağmen Vatan Bilgisayar'a gittiğimde ürünümün durumu hakkında Hepsijet kargo yetkililerinin durumu kabul etmediği bilgisi verildi.

Bu süreçte yaşadığım mağduriyet ve Hepsijet kargo yetkililerinin sorumluluğu kabul etmemesi nedeniyle son derece rahatsızım. Bu durum, müşteri memnuniyetini ve güvenini ciddi şekilde zedeleyen bir liyakatsizlik örneğidir. Bu konuda sorumluların belirlenip gerekli işlemlerin yapılmasını ve mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla,

Ömer K****
Telefon: 0533********23
E-posta: k******@icloud.com.

25 Temmuz 2024 11:43

Hepsijet Genel Müdürü Atilla Alver'in Uta Lojistik Dergisi'nin yeni sayısında, Hepsijet'in Türkiye’deki e-ticaret taşımacılığını ve teslimat sistemini yeniden şekillendirmeye yönelik teknolojik yatırımlarından yenilikçi projelere kadar birçok konuya değindiğini belirtmişti. Bu açıklamalar ışığında, müşteri memnuniyetini ve güvenini artırmak için belirttiğiniz yenilikçi projelerin ve teknolojik yatırımların, yaşadığım bu tür mağduriyetlerin önlenmesinde etkili olmasını bekliyorum.

Eki aç
20 Temmuz 2024 18:20 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

20 Temmuz 2024 19:26

Bugün ürünün ilk taksit günü biraz hızlı olursa iyi olur 3 taksit yapmıştım. 2. Taksite kalmasın

22 Temmuz 2024 11:01

Merhaba Ömer K. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

22 Temmuz 2024 11:03

Ne zaman aradınızki Allah için arama yok

22 Temmuz 2024 11:03

Arayabilirsiniz her zaman ama aramadığınız halde aradık ulaşamadık demeyin lütfen

22 Temmuz 2024 15:45

Tekrardan arayabilirsiniz

23 Temmuz 2024 17:48

Kargoyu zorla teslim eden kargocu, kutunun yırtık olduğunu belirtmeme rağmen kutuyu zorla bırakıp gitti ama tutanak düzenlettim ve kutuyu yırtık olarak teslim almış Ankara'dan müşteriyede yırtık teslim ettiğine dair bir belge imzalattım Şikayette de belirttim fotoğrafta mevcut. Durumu Hepsijet yetkililerine bildirdim, ancak bana kutuyu vatana teslim etmem gerektiğini ve çözümü onlarla aramam gerektiğini söylediler. Bu sürecin sonunda bir çözüm elde edemediğim için Şikayet Var platformuna yazdım. Şikayet Var platformuna yazdıktan sonra 1 gün sonra cevap geldi, ancak olumsuzdu. Anlamadığım nokta, 21 iş günü boyunca red edilmeyen şikayetim neden Şikayet Var'a yazınca reddedildi? Kargocunun düzenlediği tutanakları Hepsijet yetkililerine sunmama rağmen hatalarını kabul etmediler ve sorumluluğu bana yüklediler. Eğer bu durum çözülmezse, Hepsijet yetkililerinin red kararını tayin eden xx kişisinin de her türlü mecralarda isim, soy isim ve e-posta adreslerini paylaşarak hukuki süreç başlatacağım. Çünkü aldığım TV ücreti çok mühim bir şey değil ama yaşattıkları ruh hali çok canımı sıktı Bunun içinde normal hukuki sürece başvuracağım.

23 Temmuz 2024 18:05

Öyle bilgisiz bir yöneticileri var ki sistemden olaylardan haberleri yok mantıken bunların ne iş yaptığınıda anlamadım. Şikayet var temsilcisi xx hanıma teşekkür ediyorum o olmasa bu yetkili kişilere durumu anlatacak biri olmazdı çünkü mailleri okuyamama gibi sorunları var diye tahmin ediyorum 21 gündür maile cevap yok. Hepsijet kargo değerlendirilmesinde bile kutunun teslimatın sorunlarını yazdım. Hiç mi bakmazlar. Kargoyu getiren Kasalı sanayi tipinde sanayi taşımacılığı yapan kargodan hayır mı gelir Daha ne gibi delil sunmam lazım anlamadım. Bu mu Hepsijet in müşteri memnuniyeti, etik ahlakı, kalitesi, Vatandan da bundan sonra bir şey almama özen göstereceğim belki durumdan onlarda muzdarip ama Hepsijet'in bu tutumu onlarında Hepsijet ile çalışması göz önüne alırsak ben nasıl bir bataklığa düştüm anlamış değilim. Buradan yazıyorum. Sosyal medyadan da tüm yazışmaları konuşmaları not aldım oralardan da etiketleyerek paylaşım da bulunacağım özellik Hepsijet sorumlularını. Bunu okuyanlar kendilerini daha iyi şeylere yöneltirler. Bir musibet bin nasihatten iyidir. Ben bu işin sonunu bırakmayacağım

2 Ekim 2024 11:351.084

Hepsijet mağduriyet Vatan Bilgisayar internet sitesinden TCL marka bir TV satın aldım. Kargo şirketi olarak Hepsijet il...

Hepsijet Kargo Firma İle Vatan Bilgisayar Futbol Topu Gibi Oynuyor

18 Ocak 2024 16:10700

Merhaba Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum televizyon 16.01.2023 tarihinde saat 13:00 civarında Hepsijet kargo firmasına...

Hepsijet Hasarlı Ürün İlgisiz Kargo Teslimatı

26 Aralık 2023 17:59690

11.12.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alınan Onvo marka 65 inç televizyon, Hepsijet firması tarafından ürün bize has...

15 Nisan 2025 16:3327.434

12/04/2025 tarihinde Vatan Bilgisayar Bahçeşehir şubesinden bir TV satın aldım. Aldığım ürünü 15/04/2025 tarihinde 09:24...

Tümünü Gör
Hepsijet Kargo Firmasının Beni Mağdur Etmesi!

Hepsijet KargoFirmasının Beni Mağdur Etmesi!

Hepsijet Penti Kargo Teslimatı

Hepsijet PentiKargo Teslimatı

Emine
Hepsijet Kırık Damla Teslim Etti!

Hepsijet KırıkDamla Teslim Etti!

Murat
Hepsijet Şubede Çalışan Yok, Muhatap Yok!

Hepsijet ŞubedeÇalışan Yok, Muhatap Yok!

Mert
Hepsijet Sorumsuzluk Teslim Esnasında Apartmana Zarar Veriyor