Philips Espresso Makinesi Siparişim Keyfi İptal Edildi

01 Kasım 2024 15:28

01.11.2024 tarihinde Hepsiburada firmasından aldığım Philips 5500 serisi tam otomatik espresso makinesi, Hepsiburada satıcılı olmakla birlikte, parası ödenmiş, kargoya verilmiş ve faturası kesilmişti. Fakat bilgim dahilinde olmadan ürünüm iptal edilmiş ve gerekçe olarak çok basit, umursamaz bir sebep sunulmuştur. Sattığınız ve faturasını kestiğiniz ürünü tek taraflı iptal edemezsiniz. Usulsüzlüğün dibine vurmuşsunuz. Aldığınız parayı 3 gün kullansanız akıl almaz paralar ortaya çıkmaktadır. Gerekli ve hakkımı savunacak bütün kurumlara başvurumu yapacağımı bilmenizi isterim.

01 Kasım 2024 15:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Emre
01 Kasım 2024 15:32

Talep oluşturmama rağmen hazır yazılmış bir cevap geliyor sürekli iki defa talep oluşturdum fakat ikisinde de aynı cevap verildi ve bu cevap doğru ve uygun değil

02 Kasım 2024 11:26

Merhaba Emre Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Emre
03 Kasım 2024 16:52

Marka hiçbir şekilde sattığı ürünün arkasında durmamıştır biz hata yaptık bu fiyata veremeyiz alın size hediye çeki hadi görüşürüz deyip telefonu kapatmıştır ben ürünümü istiyorum almak içinde gereken bütün yasal haklarımı kullanacağımı bildirmek isterim

Ali sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 17:11
İptal Edilen Sipariş Ve Fiyat Artışı Sorunu
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 23:19
Hatalı Fiyatla İptal Edilen Sipariş Ve Kilitlenen Ödemeler
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
11 Şubat 2024 15:50
Hepsiburada Sipariş İptali Mağduriyetim
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 19:10
Başak sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 02:33
Hepsiburada Kategorileri