Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'nın Haksız Sipariş İptali

Hepsiburada'nın Haksız Sipariş İptali
Muhammed
24 Eylül 2023 06:30

22.09 2023 saat gece bir hepsiburada.com'dan iPhone 15 Pro 1 TB siparişi verdim. K. Kartı ile alım yapacakken taksit seçeneği çıktı kartıma taksit yaptırdım. Siparişiniz başarıyla alındı. Siparişimin hazırlandığına ve tahmini 28 Eylül de kargoya verileceği ve 30 Eylül'de teslim edileceği bilgisi verildi. Ancak aynı gün saat 17:00 civarlarında telefon geldi. Sistemsel hatadan dolayı taksit seçeneğini açık kaldığını ve siz de buradan alışveriş yaptığınızı bu sebepten dolayı siparişinizi iptal edeceklerini söylediler. Sipariş iptal ettiler. Tekrar sipariş vermem durumunda öncelikli müşteri olduğumu, bana yardımcı olacaklarını ve aynı ürün için 500₺ indirim çeki tanımlayacaklarını söylediler fakat sipariş sayfasını incelediğimde stokların bittiğini gördüm. Gece gece takip edip Hepsiburada ya güvenerek ön sipariş vermenin cezasını yaşıyorum maalesef.

24 Eylül 2023 06:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

25 Eylül 2023 11:15

Güngör
22 Eylül 2023 18:37
Ahmet sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 22:51
"Son arayan müşteri temsilciniz kibar ve çözüm odaklı yaklaşarak satın almış olduğum fakat iptal edilen ürünü tekrar satın alabilmek için bir link yönlendirdi. Teşekkür ediyorum"

23 Eylül 2023 19:11
Hepsiburada Kategorileri