09 Ocak 2024 09:15

İş yerim Ticket compliments kart yüklemesi yaptı. Hepsiburada da kullanmak istedim. Alacağım ürün sepette 2599 liraydı ve 2500 lira değerinde karttan e-kod aldım, kalan tutarı karttan ödeyecektim. Ancak 600 lira fark çıkardı. Müşteri temsilcisini aradığımda sepette indirimli ürünlerde ortalamasını aldığını söyledi. Sepette indirimli olan başka ürünü eklediğimde hiçbir ödeme çıkmadı? Bunu söylediğimde mantıklı hiçbir açıklama alamadım karşı taraftan. Hem hediyemizi kullanmak istiyoruz hem üzerine para verip ürünü daha pahalıya almış oluyoruz. Bu zamana kadar çoğu alışverişimi Hepsiburada'dan yaptım ve sonsuz güvenirdim. Kendi sistemsel hatalarının sorumlusu müşteri olmamalı. Umarım şikayetim dikkate alınır ve geri ödemem yapılır.

09 Ocak 2024 09:20 (Şikayetten 4 dakika sonra)

09 Ocak 2024 11:02
İlayda
İlayda
09 Ocak 2024 16:47

Telefon ile tarafıma ulaşıldı. Ama yalnızca kupon kullanım koşulları vs gibi durumlardan bahsedildi. Sepette indirimli ürünlerin tutarının %20'si alınıyormuş... Kupon kullanım koşullarında asla böyle bir şey yazmadığını belirtmeme rağmen müşteri memnuniyeti adına hiçbir adım atılmadı.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 12:53
Hepsiburada'da Stanley Termos İndirim Sorunu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Edenred Hepsiburada Ticket Compliments Kartında Kupon Tutarı Sorunu Ve Kullanım Engeli

19 Haziran 2025 14:04
edenred-hepsiburada-ticket-compliments-kartinda-kupon-tutari-sorunu-ve-kullanim-engeli-1.jpg
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Hediye Çeki Kullanımı Sonrası Sepet İndiriminin Kalkması Ve Fazla Ödeme Sorunu

04 Ekim 2025 16:19
hediye-ceki-kullanimi-sonrasi-sepet-indiriminin-kalkmasi-ve-fazla-odeme-sorunu-3.jpg
hediye-ceki-kullanimi-sonrasi-sepet-indiriminin-kalkmasi-ve-fazla-odeme-sorunu-2.jpg
hediye-ceki-kullanimi-sonrasi-sepet-indiriminin-kalkmasi-ve-fazla-odeme-sorunu-1.jpg

17 Eylül 2023 18:06

27 Mayıs 2024 01:33